Cananscs Merveakyl evet biliyorum dunya dogum hastanesinde pınar em varmış iyi diye duydum ama hastane nasıl bilmiyorum doğuma 1 ay kala belki memorial a da gidebilirim böyle olunca aklimçok karıştı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum devlettense doğurmak istemiyorum ilk doğumunda devletten çok cektim maddi olarakta sıkıntıdayız bu aralar doğumuma az kaldığı halde daha bi çorap bile alamadık esim bi lagün önce maaşını aldı sadece bebek icin çanta aldim
Zeynepksr Cananscs memorialde yunus hoca iyi ama maliyeti fazla olur o zaman bence ya yaşam da Yücel hocaya gidin ya da sultanda özgür hoca dünya Doğum da kim iyi bilmiyorum ama aciline gittim bir defa doktor ücretleri de çok düşük 35 tl şok olmuştum
DilaDeniz Özel Sultan hastanesinde Özgür Özkul var kendisi benim doktorum ve çok memnunum. O kadar ılımlı yaklaşıyor ki... Tüm sorularımı sabırla cevaplıyor. Eşimin işi dolayısıyla Şırnak ta kalmama rağmen ara ara çektirdiğim Nst lerimi Özgür hocaya yolluyorum ve sağolsun uzaktan bile aydınlatıyor beni.. Tavsiye ederim 👍🏻
Beyzaznur Diyarbakir genesis te pinar tantekin var onu gercektende tavsiye ediyorum herkez çok memnun ondan
Cananscs Zeynepksr şimdi genesis i aradım erkek doktorlar kendi hastalarının doğumlarına giriyomus nasıl sevindim anlatamam sadece kadın doktorlar nöbetleşe giriyomus genesis hastanesi bana daha iyi çünkü ben erganide geliyorum hem yol üstü hem doğum ücreti 1250 muayene ücreti biraz fazla sadece 120 130 tl civarı ödüyorum memorial dan sonra ikinci tercih ettiğim bi hastane
Fulyaber Diclekentte ki Memorial Hastanesi Doktor Aydın ılgın 🤗 Efsaneeee bir doktor profesyonel,ilgili,bilgili,garantici ve başarılı..👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤗
parasetamoll Zeynepksr ben memorial Ezgi Roza Gül’e gidiyorum başından beri şu an 30+6 olduk erken Doğum tehdidim var takipteyim. Ama genesis çok dolu ilgi çok olmuyor diye duydum. Pınar em ve Yücel kutun’u önerebilirim. Yıllar önce benim Doğumu Yücel hoca yapmış. :)
Merveakyl Zeynepksr Zeynepksr ev hanımıyım randevu neden almadın ki randevu almakta zor Pınar doktordan 1 aya falan atıyorlar
Zeynepksr Merveakyl ben çalışıyorum randevu da sorun oluyor telefonla Cumartesi gününe vermiyorlar sadece hafta içine veriyorlar bende manuel alıyorum randevumu
Deniz_d_annesi Zynpdrgn Bende zelal hocaya gidiyordum ama 2. Kontrolden sonra değiştirdim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz bence
parasetamoll Zeynepksr yeni gebe iken zaten 13 tüpe yakın kan idrar ve idrar kültürü verdim. 20. Haftalarda yeniden bazı testleri verdim. 27 de biz kendimiz idrar baktık. Eşim doktor olduğu için biz ara sıra kendimiz takip ediyoruz.
SonglKayaIbiolu Bende memorial yunus çavuşta doğum yaptım. Normal doğuma yönlendiren normal doğum için uğraşan bi doktor biraz rahat ama doktorluğu yönünde bi sıkıntı yaşamadık. Bide maliyetli oluyor muayenesi bile indirimli 185 tl 😊