minik_koala_ve_annesi zeytin_ doktor kan uyusmazligini biliyor mu onun ixin 29.haftada igne vurunmaniz lazim
mxs34 melegimhosgeldin1 kanka seni kandırmışlar ajdhsjdjsjdjdj Gebelik nasıl hesaplanıyor sanıyorsun 😂😂😂😂 Hafta regl oluyorsun 2. Hafta Yumurtlama görüyorsun 3. Hafta bebek tutunmaya başlıyor Rahime yerleşmeye başlıyor 4. Haftada tekrar adet olman gerekiyor ve o sayede öğrenebiliyorsun. Senin 1 hafta gebelik dediğin 3.5 - 4 haftalık gebelik. Kanda zaten en en erken 3.5 haftalık öğrenebiliyorsun. İyice insanları mal ettiniz. Araştırın salak saçma şeyler yazmadan önce bu nedir yahu
melegimhosgeldin1 mxs34 Salak sacmami hahahaha konuşmaya bak ya 😂😂😂neyse gulmucem İstediğini soyle arkadasim kimseye yalan borcum yok kedni gözümle shait oldum ben Yazarken sana soracak değilim git ötede bilmişcilik oyna doktordan daha iyi bilemezsin de hayde oteye
mxs34 melegimhosgeldin1 melegimhosgeldin1 aynen knk kesin öyledir 😂😂😂😂😂😂😂. Peki bu hikayeyi uydurmak için kaç dakika düşündün? Bence en fazla 5 dakika felan.😂😂😂
melegimhosgeldin1 Ki Türkçe mealiyle adetim zaten gecikmişti Yeni evliyken Olammaistim 3 4 aya yakın bı sure herkesin ne yaşadığını kendi bilir öteden Ben bildimcilik herkese Sökmez hahaha
mxs34 melegimhosgeldin1 aynennnn yaaa adetin geçmişti ama bebek 1 haftalık aynennnn. 😂😂😂😂😂 ya yürü git cahil.
melegimhosgeldin1 mxs34 😂😂Sorunlumusun kardeş evlenince hormonlardan gecikme olmuştu Ama bı haftalikti ister inan ister inanma pekde umrumda değilsin. Hikayemiz kişi kendinden bilir işi hadi ötede oyun oyna sen
mxs34 melegimhosgeldin1 senin gibi evde boş boş oturmuyorum :) seversin koca parası yemeyi hadi git 1 haftalık gebeliğinle koca parası yemeye hadi canım ahahahahahahahaha cahil