Syd53 Sevval0308 keseyi göremeyebilirsiniz insanın morali hemen bozuluyor ben 6 haftamda gittiğimde bile doktor 10 -15 dk uğraştı keseyi görebilmek için çok çok minikti
Sevval0308 Syd53 nasip herşey en azından doktora gitmiş olacağım belki bı ilaç vs verecek bilmiyorum çok garip hissediyorum zatenn
Kelebek0422 Benim kan değerin 276 çıkmıştı sağlık ocağında yaptırdın sonra hemen doktora gittim test yapmadan ultrasonda kesede göründu bebekte
Sevval0308 Kelebek0422 çok iyiymiş canım hayırlısı olsun inşaallah beta ile alakalı değil diyorlar kimileri geç döllenme felan da etkili bakalım artık hayirlisi
Allahkahretmesin1 Sevval0308 karından keseyi göremezse alttan bakmak isteyebilir ama bir tavsiye vereyim bence baktırmamalısın eninde sonunda gözükecek zaten o kese erken zamanda alttan baktırmak pek sağlıklı değil bence
Sevval0308 Allahkahretmesin1 yok egerki derse görünmüyor alttan bakalım kabul etmem sanırım bir sonraki gidişimde Allah nasip ederse gorurum
Sevval0308 Allahkahretmesin1 gittim canım kese göründü çok şükür haftaya tekrar gel kontrole gelişimine bakalım dedi
Fatma_ecrin12 Şuanda 6+3 haftalık kese var ama kalp atışını duymadık daha biraz daha bekleyin isterseniz
Sevval0308 Allahkahretmesin1 inşaallah hayırlısıyla ben kalp atışı için değil kontrole gitcem dedi daha küçük haftaya gelmez kalp atış sesi. O da artık aralığa kalır sağlıklı olsunlar daa
Allahkahretmesin1 Sevval0308 bugün 5+1 olduk 7. Haftada falan gidicem daha önce gebelik kayıplarım var onlarda da 6-7. Haftalarda duymuştum kalp atışını hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kalbimizden geçeni ömrümüze hayırlı etsin
en_guzel_emanetlerim Sevval0308 Aaa aynıyız resmen son adet tarihim benimde 6 Ekim 5+3 günlük bebeğim bende cuma günü gittim doktora keseyide bebeğide gördük 10 gün sonra kalp atışı için randevu verdi
Sevval0308 en_guzel_emanetlerim maasallah benimde 3 ekim :) hayırlısıyla sağlıklı olsunlar insaallah rabbim esirgesin hepimizin bebislerini🥰