zynpasya13 Anneadayiozlem 32+0 ım Sezaryende de erken alıyorlar 37 haftada sanırım ve erken doğumu tetikliyor plesanta aşağıda olması
Anneadayiozlem zynpasya13 erken doğumdan kastım 34 ten önce olması benim şuanda öyle bir durum söz konusu da dua ediyorum 35. Haftaya kadar kalabildi diye benim de mecburen sezeryan olcak kendisi aniden gelemzse can korkusu çok zormuş evlatlar için
zynpasya13 Mammy123 16.haftada lekelenme oldu o zamandan beri çıkmasını bekliyorum ilişki ağır iş yasak zaten ağır iş veya yürüyüş yapınca kasık ağrım başlıyordu 32 deyim hala çıkmadı
zynpasya13 Mammy123 zor ama sonu güzel olsun ne yapalım hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize zamanı geldiğinde inşallah
zynpasya13 Anneadayiozlem öncesinde düşüğüm vardı endişesiz bir günüm geçmedi Allah sağlıkla zamanı geldiğinde kavuştursun herkesi yavruna
babymom_8 zynpasya13 Benimde aynı sizinle marginal dedi doktor arada 00 mm varmış yani yapışık progestan başladı 16.haftada şimdi 24 olduk diğer doktor keselim dedi ama faydasını da görüyorum çünkü sürekli sancım var kesme taraftarı değilim
zynpasya13 babymom_8 sağlıkla kavuşmak nasip olsun benşm 3 mm var şu an bekledik ama çıkmadı şimdiye kadar yedi gün sonra sezaryen günümüz.