Guler07 Merhaba sevgili anneler, 34 haftalık hamileyim özel bir hastanede doğum yapacağım sizlerin doğumlarında eşler doğuma girdi mi eşim etkilenir mi bilmiyorum ya da özel bir anı kaçırmış mı olur süreç nasıl işliyor aydınlatırsanız sevinirim🌸
tazeanne07- Guler07 kesinlikle girmemesi taraftarıyım. Hele normal doğumsa zaten çift terapistleri de önermiyolar. Cinsel anlamda sonraki zamanlarda büyük sorun yaşanıyor. Eşinizin gözünde algınız değişiyor. böyle çok arkadaşım var doğuma eşleriyle girip pişman olanlar.
tutkukaya Guler07 Bizde de doktor girmemesi taraftarı oldu çünkü anneden daha panik olup doktorlara engel olma durumları çok oluyormuş
Drysmsn Guler07 ılk doğumum da doktorum erkeklerın normal doğum da eşlerını bu şekilde gormesı taraftarı degılım demıstı Sonradan anladım ki doğru bence de gırmemelı
Guler07 tazeanne07- bende öyle duydum eşler doğumdan sonra kadın olarak değil sadece anne figürü olarak görüyorlar artık diye, teşekkür ederim yorumunuz için
Busraterim Bende doktoruma sormuştum alıyor musunuz diye sezeryan doğumda baştan sona alıyorlarmış ama normal doğumda benim direkt olarak birebir anne adayıyla dialogda olmam gerekiyor bir olay olduğunda ben anneyi sakinleştirip olayı kontrol edebiliyorum ama normal doğumda bide babaya dert anlatmak işleri zorlaştırabiliyor demişti ve doğum esnasında görmemesi gereken şeyleri mesela istemsizce gaz çıkabiliyormuş mesela onu falan görmesin ilerideki ilişki için dedi ve kadında mesela o an gerilirse doğum falan uzayabiliyormuş sanırım bebek doğduktan sonra içeri alıp göstermeyi tercih ediyormuş mesela bana böyle anlatınca çok mantıklı geldi
Guler07 Busraterim doğru söylüyorsunuz açıkçası bende böyle düşünüyorum ve o an doktora odaklanılıyor sadece eş geri planda kalabiliyor ve bu onu daha farklı da hissettirebilir teşekkür ederim yorumunuz için
Kbra94 Benim doktorum da normal doğumda babayı almıyormuş fakat bebek doğunca göbek bağını kesmek için çağırıyormuş. Eşim bunu duyunca çok duygusallaştı ve çok istekli davrandı. Bence güzel bir çözüm
Mucizebebek2 Guler07 bnde özelde doğum yapicam ama sadece sancı kısmında yanımda olsun istiyorum doğum anında dışarda olmasını istiyorm
Guler07 Mucizebebek2 destek olması için bende istiyorum ama dediğiniz gibi doğum anı farklı oluyor teşekkür ederim yorumunuz için
Annesininportakali53 Guler07 aslında annelerin ne zorluklarla çocukları kucaklarina aldığını dogurana kadar ne acılar çektiğini görmesi açısından iyi birsey ama ben şahsen istemezdim özellikle normal dogumsa