Sinemkocak DefCan01 evet ilk bebeğim. Özellikle squat yapmadim ama eğilerek bisey alcaksam squat yapar gibi egilerek bacaklarimi acarak yaptim
isimsizzz Sinemkocak Doğumama çok var ama öyle duygulandım ki 😔 canım benim ne kdr güzel anlatmissin ,gerçekten umut oldu ,Allah razı olsun, dualarında biz hamişleri de unutma, bebişinle sağlıklı sıhhatli uzun ömürlerin olsun ❤️
ZelihaaK Sinemkocak umut oldu valla olmaz mı son günler korkumdan nasıl sezeryan olurum vs diye düşünmeye başladım artık o an acıyı hissetmeyeyim sonrasını Bi şekilde atlatırım nasıl olsa falan diye kara kara düşünüyordum ama bu hikaye beni aşırı derecede mutlu etti 🙏🤲🥰
Cgdm34 Sinemkocak dogumun kolay olması ıcın özellıkle bır sey yaptınnı cnm 🤗bu arada hayırlısı olsun bebısinş saglıcakla buyutursun ınsallah 👍
HavvaSonmez03 Sinemkocak çok güzel bi doğum hikayesi darısı hepimizin başına 7 haftam kaldı uygulamaya göre bakalım bizim doğum hikayesi nasıl olcak 😊 Allah analı babalı büyütsün inşallah 💕
pamukannesi25 Sinemkocak yaa nasıl güzell🌸 Allah hepimize nasip etsin böyle doğumları bebişinizde sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🙏🏻 Bende 38 haftanın içindeyim açılmam 1 cm fena heyecan var yalnız benim anlmadığım bu sancı olayı nasıl oluyor ? Adet ağrısı mı yoksa bel ağrısı mı yoksa bebek mesela böyle tekmeliyo gibi yapıyo karnım delincek gibi oluyo farklı bi tekme o mu ? Ben sancıyı çözemedim 😄
Sinemkocak pamukannesi25 benim sadece kasıklarımda ağrı vardı ama bazilarinda belden basliyomuş ağrılar
Mervece1 pamukannesi25 ben de o delinecek gibi ağrı mı oluyor acaba diye çok merak ediyorum 😂 eğer en şiddetlileri öyleyse yandık. O çok acılı bir şey ama Allahtan şimdilik anlık 😢
silenceee Sinemkocak hayırlı olsun öncelikle🥰 suyunu içtiniz sonra ne zamam cıkardınız otu suyun icinden dogumdan sonra mı yoksa içtikten sonra mı? Bir de plasenta cıkarken nasıl oluyor epidural yokmuş onu hissettiniz mi
Sinemkocak silenceee doğum bittikten sonra ben odaya geldim esim çıkardı arabaya bıraktı. Plesanta çıkarken agri veya acı olmuyor hafif karnıma bastirdilar pıt diye çıktı hemen
Sinemkocak Mervece1 @pamukannesi25 hiç korkmayin kizlar tabi ki cok siddetli ağrılar ama rabbim bir sekilde yardim ediyor ve sanci girdiginde derin nefesler alarak karşilayin saniyelik de olsa sancilar hafifliyor o ara dinleniyosunuz
Mervece1 pamukannesi25 Ay ben de ya ben 36ya gireceğim siz benden öncesiniz artık anlatırsınız bana da 😅 😂 sezaryen daha korkutucu geliyor bana. Şu normal doğum sancısını bi bilsek
Sinemkocak elmas1422 illa icmek sart degil diye biliyorum ama ben o suya dualar okunduğu için şifa niyetine bir iki yudum aldım
pamukannesi25 Mervece1 sezeryandan bende korkuyorum ya 😄 7 kat kesmek falan bayılcak gibi olıyorum gerçi normalden de korkuyorum her türlü korkuyorum😄 anlaştık ilk çeken haber versin acıyı 😄
belinay41 Sinemkocak teşekkür ederim🌺 bende kendimi sizin doğum hikayenizle avutucam doğumdan çok korkuyorum gerçekten
Mervece1 pamukannesi25 ay aynıyız 😂 Meryem otu kullanın siz de bulabilirseniz ve eğer normal olursa. Haberleşeceğiz inşallah 😂🙏🏼