Sinemkocak Alimenur amin inşallah benimkinden de kolay olsun inşallah hep pozitif hikayeler okuyun ben öyle yaptım cok faydasını gördüm ♡
Alimenur Sinemkocak inşallah canım inşallah elimden geldiğince okumaya çalışıyorum Hoşuma gidiyor bi yandan da okumak
Hznpla @“Sinemkocak”# Hayranlıkla okudum istediğim bir doğum🌸 böyle bir doğuma çok ihtiyacım var dua eder misiniz 🥺🙏🏻 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 bu arada kaç kilo kaç cm doğudu bebeğiniz
Sinemkocak Hznpla tabi ki ederim cok kolay su gibi bir doğumunuz olsun inşallah 😊 Bende minyon biriyim 58 kiloyla hamile kaldim boyum 158 bu yuzden hep normal doğuramam diye düşündüm ama hiç öyle olmuyormuş bebişim de 3 kilo 50 cm doğdu 😊
Evremmerve19 Sinemkocak söyle bir okurken hadi Merve şuan sancım sıklassin saat 10 gibi doğur falan diye kendi kendime hayal kurdum mükemmel bir doğum hikâyesi olmuş acilmaiz olması için ne yaptınız
Sinemkocak Evremmerve19 inşallah hayalinizden bile daha güzel bir doğumunuz olsun ♡ Açılmam için özel bişey yapmadım sadece sancim geldiğinde bacaklarımı açarak yere çökme hareketi yaptım sancim geçene kadar hep öyle bekledim bana cok iyi geldi birde suyun icine fatma ana otu koydum onu da cok inanarak koydum suya faydasi olduğunu düşünüyorum.
Snmg Sinemkocak yaa nasıl güzel maşallah 😊 böyle güzel doğum hikayeleri yüzümde hep tebessüm ettirir istemsiz 🥰 darısı bütün hamilelerin başına inşallah 🙏 benim de son 9 günüm var uygulamaya göre bakalım beklemedeyiz 🤭🥰🙏
Sinemkocak Snmg hakkinizda en hayirlisi olsun ben hep öyle dua ettim. Normal doğum cok istiyordum ama illa normal olsun diye diretmedim. Bebeğim ve benim icin hangisi daha sağlıklı ve kolay olcaksa onu nasip et diye dua ettim ♡
zeyynneep06 Maşallah okurken kendimi hayal ettim ,bütün hamilelere dua edin .Hamilelikte herhangi bi egzersiz ,pilates falan yapmış mıydınız? Bir de hangi duaları okudunuz?
Sinemkocak zeyynneep06 yani ozel olarak hicbisey yapmadim hatta yürüyüş bile yapmadım hamileligimin 6.ayina kadar kursa gidiyordum sadece yürüyerek ama evde hic oturmadim diyebilirim hep bi iş bulurum kendime pek oturmayi sevmem 😊 Rabbi yessiri cok okudum ve sancim girdiğinde 99 kez EL BATIN çektim dogumu kolaylaştırdığını okumuştum fatiha ayetel kursi nas felak aklima gelen bütün duaları okudum evde sancı cekerken rabbimde yardım etti oldu cok şükür ♡
Snmg Sinemkocak elbette önemli olan sonuç zaten bencede. Siz de bebeğiniz de sağlıklıysa süreç daha sonrasında çok da önemli olmuyor 😊🥰
Adamiranin__annesi Gerçekten normal doğumdan sonrası çok kolay yani hiç bisey olmamış gibi oluyo genelde
immos Sinemkocak maşallah ya ne güzel bir doğum olmuş ya inanılmaz hevesleniyorum böyle hikayeler duyunca hayırlısyla herkese kolay doğum nasip etsin Allah Meryem ana otuna hangi duaları okudunuz acaba ?
Sinemkocak immos ayetel kursi, fatiha, nas, felak, elemneşrah bunlar okunuyor. Siz okuyamicak durumdaysaniz bi başkası da okuyabilir sizin yerinize :)
Nazendehanim Sinemkocak ay ne güzel bir hikaye ya maşallah tuvaletini yapar gibi doğurmak 😂 Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin.Bu arada doktor ve ebeyle ilgili detaylar çok hoşuma gitti size destek olmuşlar olumsuz bir şey yasatmamislar ne güzel 😍
Sinemkocak Nazendehanim evet gerçekten ebemden ve doktorumdan aşırı aşırı memnun kaldım Allah razı olsun onlardan başından sonuna kadar hep olumlu kaldılar 🥰
efemoms_ Sinemkocak maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşallah 😊🌸meryem ana otunu aktardan mı aldın canım bide çatı muayenesinde açılmaya bakılırken canın acıdımı?
Sinemkocak efemoms_ evet aktardan aldım. Çatı muaynesinde de hic canım acımadı zaten çok kısa sürüyor beş saniyeyi bile geçmez.