ANK__ Kızlar merhaba kan sulandırıcı kullanıp sezeryan doğum yapan var mı ? Yaptıysanız süreç nasıl geçti ? Ve genel anestezi mi yoksa spinal mi oldunuz ?
Derya183 ANK__ doktorunuza sordunuzmu normal mi oneriyo yoksa sezeryanla mi bende kan sulandırıcı kullanıyorum ben sormadım daha 13 haftalık gebeyim
Skdinc ANK__ 9 ay boyunca kullandım. 34. Haftaya kadar corapin 100 ve oksapar 0,4 34. Haftada coraspin kesti. 37. Haftaya kadar da oksapar kullandım. Pazar akşamı yapmıştım en son salı günü spinal sezeryan oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. 💕
Ceyda76 ANK__ doğuma yakın kan sulandırıcıyı kesıyorlar dıye bılıyorum kan kaybı olmasın dıye sonuçta kan sulanıyor bı kesı atılınca fılan sezeryan da olası etkısı olur
tontonhanim ANK__ serklaj oldum spinal anestezi ile kan sulandırıcı iğneyi v coraspirini 3 gün önce kestim gebelikte de 34. Haftada coraspirini kesicem ignede son gününe kadar devam heralde onunla ilgili bise demedi henüz
ANK__ Skdinc bazıları kan sulandırıcı kullanan sezeryan olamaz diyor bende daha doktora soramadım ne kadar süre de ayaklandınız acaba ☺️
Derya183 ANK__ adil normal doğum sakıncalı oluyor Muş kan sulandırıcı kullananlar da sezaryan öneriyorlar büyük ihtimalle ama ben normal doğum olmk istiyorum
Skdinc ANK__ Valla saat 14.30 gibi ameliyattan çıktım 20.00 de kalkabilirsin demişlerdi. Saat 20.00 ı zor bekledim. Saat dolunca hemen kalktım gezdim. Ertesi akşam evime geldim yine öyle hareketliydim. Hareketli olunca da hemencecik düzeldim çok şükür. İnşallah Allah herkese nasip etsin.