Hareketvakti teachervera ameliyattan sonra hemen giydiriyorlar mı yoksa bir süre yine o önlükle mi kalıyoruz acaba
teachervera Hareketvakti Estağfurullah. Bende merak ediyordm burada bir arkadaşa sordum hep ☺️hastane konusunda tereddüt etmeyin dediğim gibi 24 saatten önce çıkmayın
Tuccceee teachervera merhaba ben size bişe danışmak istiyorum ayrıntılı ultrasonla ilgili yardımcı olur musunuz
Hareketvakti teachervera tamam sağolun gerçekten insan her şeyi merak ediyor bir tek sizi tanıyorum bende burada ☺️
teachervera Tuccceee Canım doktorum bana devlette 4 doktor var demişti özelde sadece emre ekmekçi var. Ben devlete gitmedim emre hoca New hospitalde ona yaptırdım 750 liraya. Çok ayrıntılı baktı özellikle organlarını didik didik etti uzun süre. Ben memnun kaldım
teachervera Aminezeynep Canım nasılsın fena sallandık burada ailen falan var mı var mı sıkıntı merak ettim
Hareketvakti teachervera ailem gelmişti hep beraber evdeydik çok korkunçtu çıktık şuan arabadayız ama iki gün sonra sezaryen olacaktom şimdi nasıl olacağım napacağım çok korkuyorum siz nasılsınız 😞
Aminezeynep teachervera selam cnaım ben Ağrı dayım ama ailemiz iyi çok şükür. Arabada lar 2 gündür. Siz nasılsınız nerede bekliyorsunuz
teachervera Hareketvakti Bizde arabadayız canım 2 bebekle ben. Allahım korusun saklasın. Kaç haftalık oldun belki erteler Ahmet Hoca
Hareketvakti teachervera şuan 39+5 deyim zaten haftam ileriydi napacağım bilmiyorum çok tedirgin oldum
teachervera Hareketvakti Bekletme şansı kalmamış canım yoksa Ahmet Hoca o konuda sıkıntı yoksa bekletiyor. Bizde toprak bir evde kalıyoruz ben İstanbul a ailemin yanına gitmek istiyorum yollar açık mı acaba bilgin var mı canım 1 aylık bebekle böyle rezil oldum
Hareketvakti teachervera yollar kapanmış maalesef konyadan sonrası kar ve tipi yüzünden kapalı kalan yerlerde de sıkıntılar varmış 😔
teachervera Aminezeynep Bizim ev harabe oldu canım orada burada kalıyoruz ama İstanbul a gitmek istiyorum