Kaderburr Poncikk refakatçi kalması önemli değil benim için, devletlerde özel oda sorunu yaşıyoruz, doğumuma 4hafta kaldı şimdiden yazdirilabiliyor mu isim falan onu merak ettim
Cantanem44 7 yıl önce meleğimi orada normal Doğumla meleğimi dünyaya getirdim 2 gün kaldım ne Doğum esnasında ne de sonrasında sorun yaşamadım tanıdık olması şart normal Doğum sonrası odana getiriyorlar bir odada 3 kişi vardı ilk hamileliğimdi haliyle çok tcrübesizdim önce özel odalar dolu dendi sonra tanıdık vasıtasıyla özel odanın biri açıldı kimse Yok tabi (neye göre veriyorlar hiç bilmiyorum😡)Neyse akşam 10 da Doğum yaptım yukarı zar zor tek tek geldi yakınlarım o da saniyelik bebişimi görüp gittiler (özel oda olduğu için)annem refakatçi olarak kaldı rahattım dikişim çok fazlaydı zorlandım ama tabi şimdi yine hamileyim Rabbim sonunu getirirse bu bebişi Gazi’de yapmak istiyorum
Cantanem44 15 haftalık hamileyim hiç gitmedim o hastaneye orada 1 kürtajım var bir de kesem varken acildeki doktor kese Yok dış gebelik dedi tabi çok kötü oldum hemen Gataya gittim kese çok net bir şekilde görüldü aslına bakarsanız tercih meselesi tabi ama ben olsam GATA’ya geçiş yapardım yol yakınken daha temiz daha sakin
Cyd buse007 valla akliniz varsa sami ulus hastanesine bagli turgut özal hastanesi var ozelden devlete dondü harika odalar ozel tek kisilik refakatcili banyosu vs hersey odada ikk dogumumu etlikte yaptim simdi adim atmam
Cyd Kulani arkadasim o haftalarda gitti tüm sonuclarinizi hastaneden alip gidebilirsiniz ben 32 haftaligim mecbur baska hastaneye gitcem ordan çok memnundum ordan 😕
Kubravci Kulani sezersin Doğum yalanların yanına bir yakın çıkıyor ve anneyi bebeği giydirip geri çıkıyor ziyaretçi saatlerinde odana biri gelebiliyor sadece