Kader_yldrm Arkadaşlar yarın 29 haftama giriyorum ve şimdi instagramdan gördüm 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş ama doktorum bana bir şey söylemedi sizler yaptırdınız mı bugün gitsem mi doktora bilemedim
hunilimom Kader_yldrm kan gurubuna gore yapılıyor siz negatif eşiniz pozitif ise uyuşmazlık var başta doktorunuz sormuş olması lazım
isimyazmakzorunlumu Kader_yldrm sadece kan uyuşmazlığı olanlara yapılıyor. Sizin negatif eşinizin pozitif olması gerekiyor. Böyle bir durumunuz var mı?
Kader_yldrm hunilimom doktor başta sadece akrabalık kan bağı var mı falan diye sormuştu başka hiç bir şey sormadı
anneolmak4 Bizim de en başta söyledi doktor 6.haftamda iğne oldum bir de 28.haftada olmam gerekiyormuş
elvinimmm Benimde eşimle uyusmazlik var 28.haftanda iğne yapıcaz dedi sistemede not aldi uyusmazlik var diye mutlaka doktoruna tekrar soyle ihmal etme sıkıntı çıkmasin
isimyazmakzorunlumu Kader_yldrm siz negatif değilseniz kan uyuşmazlığınız yok. Aşı olmanıza gerek yok yani.
serpilsefer Merhaba canım güzel anne.Bizdede kan uyuşmazlığı var 28. Haftada iğne oldum devlet hastanesi yapıyor.Ücretli almaya gerek yok bence