misslavinia1 Kızlar Akşama yemege ne yapacaksınız ben artk ne yapacağımı bulamiyorum menülerinizi paylaşın bana ve benim gibilerede fikir olsun 😊🥰
iremyigit misslavinia1 bizde de biber dolması çorba olacak da ona karar veremedim bide yanına yoğurt daha ne yapayım 😅
misslavinia1 denizarenmom ah benimde ne zamandır canım lahana sarması istiyorda bi türlü yapamadım simdi de çıkıp almaya erinirim😅😊 Afiyet olsun bu arada 💕
denizarenmom misslavinia1 ayy hamile misiniz🥺 valla kusura bakmayin sormussunuz diye bir an yazdim ama helal edin hakkınızı🥲
misslavinia1 denizarenmom yok canim önemli degil helal olsun ne olacak ki yemek postu açmışım sonuçta 😅😊
misslavinia1 egeninincisii afiyet olsun canm 🥰 bende domatesli pilav ve yanina maruldan cacık mı yapsam acaba aklıma o geldi🤔
misslavinia1 Leylazerr hiç eriste yemeği yemedim bizim burda yapılmaz belkide biz yapmıyoruz bilmiyorum ama merakta ediyorum Siz nerelisiniz
egeninincisii misslavinia1 Mantıklı aslında 🤭 bizim evde ayran, cacık, yoğurt sofradan eksik olmuyor şükür 😂 eşim yoğurt hastası 😂
Leylazerr misslavinia1 mardinliyim inanılmaz güzel güzel oluyo biraz yağda döndür rengi kavrulsn sonra sıcak su dök çeker peynir ve maydanoz koy çok güzel oluyor
Siracinannesi misslavinia1 oğlum et istedi ben yemiyorum et o yüzden baba oğul onlara et kavurma ve pilav yapacağım kendimede erişte düşündüm 😂