Heyla Cdem21 güveniyorsanız doktorunuza değiştirmeyin tabi ben en başından beri Fuat beye gidiyorum iyi ki tercihim o olmuş
bilgeka Busra_05 benim doktor ikinci katta karşılaşmamış olabiliriz eger sizinki birinci katta ise :) memnunum gayet iyi ilgileniyor ama numarasını istediğimde hastanenin sabit hattını vermiş kartvizit vermişti. şahsi iletişim kuramamak canımı sıkıyor ay sonu kontrolüm var bakalım :) sen memnun musun
Busra_05 bilgeka bizim ki birinci katta evet ☺️ valla bende zorla aldım numarasını ama bişey olduğu zaman yine sabit nunaradan Ulaşıyorum çok tembihledi önemli bişey olmadıkça şahsi numarami aramayın diye onun dışında çok memnunum güveniyorum yani ama biraz soğuk bir adam ama bilgili ☺️
Esilam42 Merhaba ben de Aydoğduda oturuyorum 33 haftadayiz🤗 bende anıt hastanesi Sibel tüner hocama gidiyorum 2inci gebeliyim 5 yaşında bir kızım var 🤲🤲❤️
Ggdsa 9+4 haftalığım bende bosnada oturuyorum, devletten devam edicem fakat kararsızım hastane ve doktor konusunda
Seyma_58 Mervebozo çok pahalı. Bide bunun testleri tetkikleri vs ben devlet Hastanesi’nde güzel ilgilenen bayan doktor istiyorum