Cdem21 Kaç haftalıksınız bebeğinizin cinsiyeti ne hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz kaç yaşındasınız nerelerde oturuyorsunuz😊😊😊 Ben 22 yaşındayım 34.haftalık hamileyim Binkonutlardayım Medova Aysel kamere gidiyorum 🥰
Gulsen4224 Cdem21 merhaba canım bende 24 yaşındayım hamile değilim ama sağlıcakla gelsin inşallah minigin meramdayım bende🤭🌺
Aybukkee Cdem21 Merhaba canım bende konya guneysinir dayım 4 aylik bir kızım var bende doğumumu Aysel hanımda yapmıştım.bebegini sağlıkla kucağına alırsın insallah
Ebrar68 Cdem21 bende konya Selçuklu 500 evlerde oturuyorum cnm yaşım 28 Allah izin verirse yarın sezaryanla gidiyorum 🌼
mrvsrcn Cdem21 bende konyada oturuyorum canım başkentte mehmet ufuk cerana gidiyorum gebe değilim 15 aydır uğraşıyoruz bakalım :)
Kadriyearslan 23 yaşındayım 31+2 haftalık hamileyim Çumra’da yaşıyorum Medicana Rengin Karataylı’ya gidiyorum☺️
Ebrar68 Kadriyearslan kız Çumra li misin toprağım benim ☺️❤️ bende Çumra liyim Konya’da evliyim 5 senedir anam babam daha Çumra da lar
Gulsen4224 Cdem21 2 tane minigim var balım rabbim olmayan herkese nasip eylesin Inşallah teşekkür ederim🤲🌺
Aysenuribrahim-42 Bende konya karatayda oturuyorum 24 yaşındayım 38 haftalık hamileyim Dr.Ali kemal belviranlı hastanesine gidiorum
HavvaK Konya’daki arkadaşlarıma tavsiye‼️ Doğum evindeki ücretsiz gebe okulu eğitimine katılıp Elif ebe ile tanışmadan doğum yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim 🤗 https://instagram.com/gebeokulu_konya?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Zykbrkty Cdem21 valla çok iyi bi doktor çok ilgili anlayışlı bende ilk başta utanırım soramam bazı şeyleri diyordum ama kendisi herşeyi anlatıyor zaten bi çok doktora gittim en ilgisi fuat beydi bi çok kadın doktor dan çok çok iyi valla