Cdem21 Yani biraz ayıp oldu ama kusura bakmayın 1 haftadır şiddetli değil ama ishalim muz yiyorum düzelsin diye düzelmiyorda afedersiniz lavaboya zor yetişiyorum ne yapsam ki haftaya kontrolüm var o zaman doktoruma demeyi düşünüyorum geçmezse
Kayaozge Cdem21 Ben 19 haftalığım ve bende de oluyor çok afedersiniz benim sabahları oluyor özellikle yani bu durum için salgın var dediler
Mcolci Cdem21 bizde 32+5 iz. Akşam aniden midemden giren sancı ve bulantıyla ishal olduk😰anlayamadım🤔
berceste5155 Cdem21 benim 36.haftada olmuştu hatta doğum belirtisi diyenler oldu ama iki üç güne geçti bebeğimde 40+0 da doğdu
egeninincisii Cdem21 Doğum yaklaştığı için bu haftalarda mide krampları, regl benzeri sancılar, ishal, mide bulantısı ve yanması çok normal. Endişelenmeyin 💛 bol su tüketin.
Cikonunannesi60 Bende 35+3 um dün akşamdan beri bendede başladı hatta birde bıçak saplanır gibi rahîm icinde acı var kasilmam var normalmi acaba bilen varsa aydinlatsin
Merve2111 Bende 33 haftadayım yaklaşık 1 haftadır ishalim acillik oldum bu yüzden kanımda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıyorum şuan kan değerlerinize baktırın bence
Merve2111 Cdem21 inşallah ama dikkat et bir an önce kan tahlili ver bence bana serum falan takıldı 2 tane ama fayda etmedi