Söze nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ☺️ama en güzelinden dogum hikayemi anlatmak istiyorum,,, ☺️
Zor bir hamileliğin ardından 37,38leri gorebilecek miyiz derken gördük ve 39+5te oglumuz gelmeye karar verdi❣️
Gece yatağıma uzanıp 10 dk uyuduktan sonra şiddetli bir sancıyla uyandım,tekrar uyumaya çalıştım sancı yarım saat sonra yine geldi,,acaba dogum mu diye artık sancıları beklemeye başladım,10 dk bir sonra 7 dkda bire düştü,, kalkıp sıcak bir duş aldım, sancılarım daha da siddetlendi,, sabaha karşı 5 dkda bir oluyordu ve 1 dk kadar sürüyordu,, sonrasında hafif bir kanama yaşadım ve yine bekleyeyim sancilariminevde cekeyim diye esimi uyandirmadim,sabah saat 7yi gecerken artik dayanamadim ve esimi uyandırdım hastaneye gidelim diye,ve sancilar 3 dkda bir geliyordu,nefes aldirmiyordu,
Hemen hazirlanip ilcedeki hastaneye gittik, açıklığa baktılar 6cm,takipli oldugum hastane ve doktor 1 saatlik mesafede ve ilce hastanesinden çıkıp kendi doktoruma gittim, hastaneye yetistigimizde açıklık 10 cm,,uzerimi degistirmeye fırsat kalmadan çatala aldılar,ve suyumu patlattilar,birkac ikinmadan sonra bebeğim doğdu ve tüm sancılar, acılar bir anda bitti,,,sanki simdiye kadar hic mücadele etmemis gibi hafiflemistim,,, oğlumun ağlama sesiyle dünyam tamamenn değişti,,39+5 te 3400 gr olarak dogdu bebitom,simdi kucagimda meme arıyor 🥲 Rabbim tüm bekleyenleri sag salim kavustursun, tüm annelerin sancılarını hafifletsin,herkese bu duyguyu en guzel sekilde nasip etsin,❣️
07.11.2022🍭💌