Bebis_annesi51 39 haftalık gebeyim. Doktor dün idrarda enfeksiyon var dedi ve MONUROL 3g (Granül içeren Saşe ) diye sulandırılan bir toz verdi kullanan varmı aranızda korktum bir zararı olur mu ki diye
myangelson Bebis_annesi51 çok kullandım onu, normal hap antibiyotik damardan verilen kalçadan yapılan. doktor verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
kbralya01 Bebis_annesi51 bende 18 haftalıkken kullandım onu çok ağrım vardı enfeksiyondan gece içtim sabah tuvalete çıktım temizledi komple geçirdi 🥹 içiniz rahat olsun bi zararı yok şükür
Hjyihkk Bebis_annesi51 benim ikinci gebeliğin hem birincidede ikincidede hem antibiyotik hem toz karışım kullandım sakin ihmal etme benim birincide dikiş tutmadi enfeksiyondan 2 saat dikiş aticaz diye uğraştılar doku çok bozuk dediler
Bilgee_yel Bebis_annesi51 ben kullandım gece yatmadan evvel lavabo ihtiyacınızı giderin sonra için sabaha Kadar vücudunuzda kalır idar enfeksiyonu temizler
Bebis_annesi51 myangelson canım hap değil bir paket var içerisinde tek kullanımlık toz. Bir bardak suda sulandırıp içecekmişim.
myangelson Bebis_annesi51 hap dediğim başka bir antibiyotik canım. O monurolu su olarak içtim bende 3 kere içtim gece uyumadan önce içeceksin mesanen tamamen bos olacak içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi oluyor en az 4 saat falan tutman gerekiyor
myangelson Bebis_annesi51 aynen canım zaten hamile değilken enfeksiyon oldugimda baya ağır antibiyotikler veriliyordu 😄 bunu genelde hamilelikte çok veriyorlar
Bebis_annesi51 myangelson orası öyle doğru diyorsun canım 😊 ya ne bileyim korktum akşam içmedim dedim buraya yazayım yarın içerim bugün içeceğim artık . Ne kadar doktor versede insan korkuyor birde benim eşim çok takıntılı parolu dahi içirmiyor o yüzden sordum sağol canım 🥰
myangelson Bebis_annesi51 daha dün muydu neydi birisi daha açtı bu postu orada da konuşmuştum 😄 insan bı acaba diyor ama mecbur kalınca kullanıyor ben doktora mesela bı ilaçla ilgili sordum verdiğim ilaçlara güvenmeyeceksen böyle olmaz ama ben sizi tehlikeye atacak birşey yazmam diye şakayla karışık kızmıştı bana😄
Bebis_annesi51 kbralya01 tamam canım sağolasın. Ben son haftalarda olduğum için sabaha kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama dayanmaya çalışcam artık
Bebis_annesi51 myangelson yaa olabilir canım görmedim ben evet oluyor yaa insan cesaret edemiyor. Bende doktora sorcaktım kızar diye korktum soramadım eczacıya sordum oda doktor verdi sonuçta zararı olsa vermezdi dedi 😊
Bebis_annesi51 myangelson yaa kusura bakma canım sordum ama . Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
myangelson Bebis_annesi51 estağfurullah canım ne kusuru. Amiiin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasıp etsin 🤲🏻🤍
Elifengin Bende dün tahlil verdim briende enfeksiyon çıktı birde serklajlıyım, serum taktı gece suyu az tüketiyorum diye birde dediğiniz monurolu yazdı içtim dün, kötü bişey olsa yazıcanı düşünmüyorum…inşallah gecer hayırlısıyla
Bebis_annesi51 Elifengin yaa aslında ben suyu da çok tüketiyorum ama varmış enfeksiyon. Yani yazmaz köti birşey olsa ama insan yinede tedirgin oluyor. İnşallah canım rabbim herkese iyilik şifa versin
Dmervwm Kızlar bende 10 gün önce serklaj oldum sarı akintim var ama onun dışında yanma kaşıntı ağrı felan hiç bisey yok kalkmam yasak olduğu içinde annemde kalıyorum hastaneye uzak kontrolümde 24 ünde beklesemmi yoksa hemen gitsemmi acaba doktoru aradım ama bugün yoktu yarın olmadi tekrar aricam