Elifedikli Arkadaşlar merhaba 28. Haftamdayım hamılelıgımın ilk başından itibaren folık asit kullanmaya devam edıyorum doktorum da kesmedı benımle aynı olan varmı
323832 Elifedikli bende kullaniyorum canim 16 haftalik oldum doguma kadar da devam diyo doktorum sadece folik asit degil icinde baska vitaminlerde var kapsul seklinde arti balik yagi da kullaniyorum
elif233233 Elifedikli asıl kullanımı gebe kalmadan ilk 3 ay. Kullanılmamışa gebelikte ilk 3 ay . Eğer azlik düşme yoksa değerlerimize fazla kullanımı olmamalı diye biliyorum
Elifedikli 323832 evet bende folık asit magnezyum omega 3 ,demir birde ,birde D vitamını kullanıyorum şuan
Der_0 Elifedikli yok canım doktor zararı olan bir şey devam ettirmez endişe etme demek ki senin kullanman gerekiyor hala 🌸
Elifedikli elif233233 yanı doktoruma da diyorum ama kesmem gerekıyor mu diye şuan devam edeceksin dıyor acaba öncelerden ölü doğumum oldu ondan kı ki acaba
323832 Elifedikli doktorum uygun gördüğü icin kullanmaya devam ediyorum her gittigimde de soruyorum ama birakmayacaksin diyor
323832 Elifedikli aynen canim icini ferah tut zararli olan birseyi doktor niye onersin bizim durumumuz farkli demek ki saglikla sihhatle gelsinler 🤲