Kubra_salar benimmdunyamm wee baby kullandım hem masaj yapıyor hem kademeli kesinlikle tavsiye ediyorum
zumzum Kiwi elektrikli aldım yanaklarımda denedim çok güzel çekiyor. Bakalım şimdi 32+4 deyiz bebişim doğunca kullanıcam inşallah.
zumzum benimmdunyamm Yorumları beni ikna etti açıkcası. Pozitif düşündüm inşallah pozitif de bir memmuniyet yaşamak istiyorum inşallah. 🤭🤭🤭 kendi yanağımda denedim bide eşimin yanağında denedim oda baya çekiyo yahu felan dedi daha da ikna oldum açıkcası. Doğumdan sonrada fikir güncellemesi yaparım inşallah. 🤩
Udu benimmdunyamm kesinlikle lansinoh gecen denedim bu halde bile hemen sut cikardi 22 haftalik hamileyim 😂
zumzum Udu Ayy sana inanamıyorum. 🥲Bi daha yapma bence çünkü annenin sütü gelince rahime beyin bir sinyal gönderiyormuş gebelik başlama durumu oluyormuş aman Allah korusun. 😵💫Öte yandan ilk gelen anne sütü bebeğe ekstra bir şifa kaynağı diye biliyorum. 🥰
Udu minikoglummm ya estetik olmustum gelcekmi acaba diye denedik ucu ıslanınca biraktık hemen zaten erken doguma sebep oluyomus aklim cikti 😱😱