Prenses34_annesi Bizim yarın görüş günümüz çok heyecanlıyım yine bakalım hanım efendiler içeride ne yapiyolar sizlerde durumlar nasıl 🥰
Citlembikk Prenses34_annesi inşallah güzel haberler duyarsınız ben geçen hafta gördüm şimdi 13 gün sonra gideceğim baya var benimde özledim çok ☺️☺️
poyrazin_annesi28 Prenses34_annesi Benim de yarinnn 🙂 Çok merak ediyorum. Siz kaç haftaliksiniz ben 10+3 🙂
Burcuuzunnn Prenses34_annesi benimde yarın görüş günümüz günlerdir hep aklımda gün sayıyorum resmen 16.haftamızdayız hep böyle heyecanlı mı oluyor acaba 🥰
Prenses34_annesi Citlembikk ayda bir düzenli olarak gidiyoruz bir sorun olmadıkça doktorumuz böyle izlenim koydu özledim valla sanki ilk görmeye gideceğim gibi ama oysaki çok büyüdü 26+4 oldu ama işte annelik herhalde ilk gebeliğim bir de 🥰
Citlembikk Prenses34_annesi yaa sağlıcakla gelsin bebiş inşallah evet yaa acaba iyi mi diye düşünüyorum sürekli valla annelik daha doğmadan nasıl güzel birşeymiş Allah herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️🥰
Prenses34_annesi poyrazin_annesi28 kesinlikle ama nasıl uariladim bana sor kötü anlamda değil tabikide 🥰