1erkekkannesiiii Petito35 ekşi tuzlu şeyler yedim hep tatlıdan midem bulanıyordu resmen küp şeker görünce bile midem bulanıyordu. Erkek çocuğumuzu bekliyoruz 😊 ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi falan yalan 😁
_gmzenur_ Petito35 İlk kızımda deli gibi ekşi yiyordum şimdi ikinci kızıma hamileyim deli gibi tatlı yiyorum 🥰
Mucizebebek2 Petito35 kizimdayken deli gibi domates turşusu yedim bundada lahana turşusuna düştüm limonu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
Mom-babyyy Petito35 karışıktı ilk zamanlar ağzımda sanki metal bir tat vardı onu gideren sadece turşuydu baya yiyordum ama kavanoz bitiriyordum ve kızım olacak 😂
Maysaamoms5 Petito35 ilk başlarda hep tuzlu ekşi çekiyordu canım şimdi ise 15+4 günlük olduk acı biber turşusu ve tatlı şeyler çekiyor canım 😬
Papatyaa_01 Petito35 mide bulantı hiç olmadı inşallah olmazda 🤲 Allahım herkesi sağlıcakla bebişine kavuştursun inşallah 💚
irem-1999-54 Petito35 benim gebelikden oncede tatli cekerdi simdi oglusum olucak nasipse hayla tatli cekiyo 😀
EYLEMM_ Petito35 ben ekşi şeyleri daha çok yiyiyorum tatlıdan midem bulanıyo cinsiyeti öğrendim 17 haftalık hamileyim kız olcak🥰