metinmerve Herkese selamm, Sürecin çok başındayım ama artan fiyatlar sebebi ile ön araştırma yapmak istedim. Aldığınız veya almayı planladığınız bebek arabası marka modeli nedir? Tavsiye ettiğiniz. Veya almaya giderken nelere dikkat edilmeli. Dönüşlerinizi bekliyorum 🌈
KayraVeAnnesi_06 metinmerve Henüz kullanmadık ama bende araştırıp çok beğenerek aldım . Yoyko capsuel egg
HilalEyce metinmerve Oğlum Eylül de doğdu puset yeterli dedik puset aldık. Ama kilo aldıkça puset taşınmaz hâl alıyor hastaneye giderken on dakikadan sonra kollarım yoruluyordu. Bebek arabası olarak joie Litetrax 4 Travel Sistem aldık. Biz hem puset hem kabin boy tarzı düşünüp aldık. Çevresi oval sepet gibi travelleri önermem bebek büyüdükçe oval kısma bacak arkası değiyor.
Busraaaa35 metinmerve bagi easyfold 2 aldım,çift yönlü,tek elle kapanma,sadece 9kg ağırlık,22kiloya kadar kullanım,travel olmasına rağmen hafif ve kapandığında küçülüyor
BBuseY Benim bebeğim kış bebeği olacağı için pusetle hastaneye gider geliriz yaza zaten bebek büyür kabin boy düşünüyorum 🤗
metinmerve BBuseY aslında çok mantıklı. Benim bel fıtığım var ne yazık ki eşim yanımda olmadığı durumlarda rahat hareket edeceğim bir şey arıyorum.
metinmerve HilalEyce traveller anne için tek başına kullanımda ağır diyorlar açmak kapamak için buna ne yorum yaparsınız, teşekkür ederim bu arada öneriniz için ☺️
HilalEyce metinmerve Biraz ağır olması dışında sorun yaşamıyoruz. Kış olduğu içinde sürekli eşim yanımda yazında puseti bırakıp kabin boya geçecek kadar büyüyecek o yüzden pek sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası ben araştırıp karar verdiğim modelleri asla beğenmedim içime sinmeyen oldu mağazada kesinlikle bir kaç sürüş açma kapama yaparak baktık. Denemeden görmeden karar verilmiyor.
metinmerve HilalEyce kesinlikle denenmeli bende size hak veriyorum kendim bel fıtığına sahibim o yüzden biraz traveller ağır geldi bir de travel modellerden sonra illaki baston kabin boy ürünlere geçiliyor illa ki iki masraf olacak gibi🥲
Selinms Ben bagi neo aldim dikkat ettigim seylerse tek tusla kapanabiliyor olmasi cift yonlu kullanabilmem yani bebek banada baksin isterim puset takilabiliyor olmasi arabanin hafif olmasi kapandiginda az yer kaplamasi ve bunlarin hepsini bu arabada buldum siparisim dun geldi ve iyiki dedik
metinmerve Sizler isim model yazdıkça bende bakıyorum tek tek. Kaçıncı ayda bu alışverişe başlamak mantıklı onu da düşünüyoruz doğrusu
Busraaaa35 metinmerve eğer sehrinizde babymall e bebek flan varsa onlara bakabilirsiniz, internetten daha uygun mağazada