Minik_annee Bu hastanede pınar kadirogullarına gitmeyi düşünüyorum daha önce de bı enfeksiyon için gitmiştim şimdi gebelik için gidicem inşallah bu doktora gidenleriniz varmı 😍
mysweetbabyy Minik_annee bende daha önce rutin kontrole gitmiştim memnun kalmıştım ama atakent acıbadem skandalı ile meşhur olduğu için tedirgin ediyor beni gebelikte tercih etmedim
Mommm34 Minik_annee bende Atakent Acıbadem e gidiyorum ama Mustafa Bey’in hastasıyım kendisinden çok memnunum. Genel olarak hastaneden de memnunum
Minik_annee mysweetbabyy aa hiç duymadim açıkçası doktordan çok memnun kalmıştım ben o yüzden gitmek istiyordum birazda cinsiyeti daha net öğrenebilirim diye 🙏
Minik_annee Mommm34 peki doktordan doktora göre fiyat degistini duydum ne kadar veriyorsunuz ve kaç haftaliksiniz cinsiyet tahmini yaptımi 🙏
Minik_annee mysweetbabyy maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cinsiyet ne zaman ve hangi doktorda öğrendiniz 🙏🧚
Mommm34 Minik_annee 34+0 haftadayım doğuma az kaldı☺️ Muayene ücreti 780 TL veriyorum yeni zam gelmiş malesef. Cinsiyeti 12. Haftada söylemişti doktorum kızım olacak inşallah 🙏
Minik_annee Mommm34 öncelikle kızınız sağlıkla gelsin inşallah pınar kadirogullari da az önce sordum 1.005 TL olmuş cinsiyet konusunda gittiğimde 15 haftalık olucam o zaman yüksek ihtimal dediğiniz doktorda öğrenebilirim öyle mi😊🙏