birkedibirbebekannesi myangelson detaylı için başka bir doktora gideceğim, eğer değiştirmek konusunda kesinleştirirsem kendimi ve gittiğim doktordan memnun kalırsam onla devam etmek gibi bir karar vereceğim ama şurda yalnızca 2 günüm kaldı ben hala emin değilim 🥲🥲
myangelson birkedibirbebekannesi olsun canım detaylıda belli olur duruma göre söylersin sizinle devam etmek istiyorum diye. Hayırlısı olsun canım inşallah içine siner🤲🏻
Derya_gumus birkedibirbebekannesi bulunduğunuz yere bağlı sağlık ocağindan cağırılıp tahlillerinizin yapilmasi lazim rutin kan tahlillerini saglik ocagi yapiyor normak kadin doğum doktorunuz herhangi bir şikayetinizde kan yada idrar tahlili ister
qwerty2 birkedibirbebekannesi benim rutin tahlillerimi sağlık ocağı yapıyor doktorum da gerekli görürse tahlili tekrarlıyor ama hiç yapmaması garip bence de değiştirin doktorunuzu.
Mervecenik birkedibirbebekannesi Benim doktorumda ekstra kan istemedi hiç. sağlık ocağında rutin yapıyorlar diye doktorlar istemiyor genelde. Ama doktorum çok tatlı ve ilgili. Bence senin ki de ilgiliyse boşuna vazgeçme doktorundan. Sağlık ocağından kaynaklı bakmıyorlar
Nazlican46 birkedibirbebekannesi kan ilacı zaten 20. Haftadan sonra kullanılmali diye biliyorum bende kan ilacına 20. Haftada başladım öncesinde mideyi rahatsız ediyor
Minikbiranneem birkedibirbebekannesi ay ben sürekli idrar yolları enfeksiyonu olduğum için belirtileri biliyorum şuanda da enfeksiyonum var hatta değiştirin bence doktoru