Bekleyenler Arkadaşlar ne yapayım? Boğazımın üst kısmı ağrıyor. Tükürüğümü yutmakta zorlanıyorum. Neler önerirsiniz? 34 haftalık hamileyim.
Gulcag Bekleyenler canım Benimde ağrıyordu doktorumu aradım direk Boğaz pastili verdi şeker gibi değil değişik bşy onu kullandım 3 tane yedim anında geçti. Bi doktoruna danış istersen hangi pastili kullanabilirim diye.
Tgbabsra Bekleyenler walla Boğazım ağırıyordu geçer dedim faranjit e döndü doktora git evde olacak gibi değil salgın var
DayiogluSevgiGkhan Baharun2 ballı sut ıhlamur bıde tıkanıksan nanelı seker ve sakız Ve en onemlısı c vıtamını ama eger geçmezse hastahameye gıt ben serum yedım toparladım ıkı can olunca
Baharun2 DayiogluSevgiGkhan valla ben kimseye bişi ye iç diyemiyorum 😂 bazı çok bilmiş aydın insanlar çıkıp ne alaka fln diyo 😝😝😝
DayiogluSevgiGkhan Baharun2 kimisi ama anlatıyor burda olecek durumda bız nerde n bılelim soruyo benımde bogazım agrıyo kelin merhem i yok Hesabı
Baharun2 Gulcag ahahaah 😂 kız mesela doktorum bana nane limon iç sadece dedi,diğeri hemen çok bilmiş yazıyo,nane limon içilmezmiş hamilelikte sadece ıhlamurmuş.Ulam benimki merdivenaltı doktoru mu 😂
Gulcag Baharun2 ahahahha 😂 ya her doktor uygun gördüğü şeyi söylüyor benim kuzenim doğurana kadar nane limon içti bebişi topaç gibi 😂 asıl onlar çok bilmiş anam boşver 😂 zaten bazıları var sanki bi onlar hamile biz öyle taş taşıyoruz tövbe ya 😒
mucizemizibekliyoruzz Bekleyenler tuzlu su ile gargara yapın mikrop ölsün. Sonra da süt ısıtıp içine bal koyun onu için yumuşatır. Hemen kesmişti benim.
SevCem Bekleyenler bende öyleydim. Doktorum yarım su bardagina 1 tatlı kaşığı karbonat koy gargara yap dedi. İlkinde fena yaktı ama sonrasında hem ağrı geçti hem de iyi bir balgam çıkardım. Yap mutlaka. Gunde3 kez falan yaptım