canannelik Esa Esa canannelik imkanım var ama ankarada büyük doğum da var suda doğum ama internette bi sitede okumuştum ilk doğumda onermiyolar
Emine55 canannelik canım benim bi tanıdığım 2 bebeğinide suda yaptı ve daha ilk Gülben ergenin yaptığı zamandı daha çok gelişti şuan yani ve aşırı memnun bu ülkede geliştirilmesi gereken Doğum suda Doğum der imkanın varsa hiç düşünme BNce🙂
Esa Cevabım işine yaramicak ama imkanın varsa yap derim çok okudum suda doğumla ilgili şeyler bulunduğum şehirde öyle bi imkan olsa suda yaparım hatta yılbaşında piyango çıkmış olsaydı bi muayenehanede suda dogumu hazırlatırdım 😃
Esa canannelik gülben ergen ilk çocuğunu suda doğurmuştu diye hatırlıyorum 😃 doktorla konuş canım en doğru bilgiyi o verir
canannelik Emine55 imkanım var onda sıkıntı yok ama korkuyorum daha çok acı çekiyor diyorlar ilk bebeğim bide korkuyorum bazıları da suda doğum rahatlatıyor diyor
Emine55 canannelik bn sancısını sorduğumda rahatlatıyo sancıyı çok hissetmiyosun dedi canım valla bn çok özendim de işte