Ssezer EsraEmirSerdar epidural olmanı tavsiye ederim daha rahat geçer doğumun inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına kavuşursun yavruna☺️
EsraEmirSerdar Ssezer işte canım ben devlet hastanesi yapicam doğum orda yapmıyorlar özel de olması lazım ☹️
Busegungoor @MaxMom bunu bende çok yaşıyorum 33.haftadayız. Yavaşlar azalır dedim ama işimden çıkıp gelecekmiş gibi çok sert hareketleri ve çokta fazla hiç azalmadı aksine arttı 🥲
EsraEmirSerdar aren6161 evet oda zor ya bazı hamilelikler de oluyor o çok zor ama inşallah geçer canım
EsraEmirSerdar Zeliha_1 sağ salim doğarlar umarım canım aynen son günler zor geçiyor zaten heyecan korku herşey oluyor
1fatime_2003 EsraEmirSerdar artık biz 6 gunluk olduk biz kavusduk insallah hepiniz bebelerinize kovusursunuz
EsraEmirSerdar 1fatime_2003 hayırlısı olsun canım gözün aydın Amin inşallah darısı bizim başımıza doğum normal mi sezeryan mı benimde son 8 gün bekliyoruz
1fatime_2003 EsraEmirSerdar teşekkürler Ammin insallah normal doğum oldu canım insallah sağ salamat Alarsın kucağına