aslilayloy Merhaba kızlar ben 37+4 oldum dün muayeneye gittiğimde 3800 olduğunu söyledi biraz fazlaymış haftaya kilo alımına göre doğum şeklimi konuşacağız halbuki normal doğum istiyorum, benim gibi bebeği tombik olanlar var mı nasıl doğuracaksınız
Hazalerciyes aslilayloy şu an 37+3 üm 10 gün önce 3200dü bu sefer kilosuna bakmadı haftaya bakacakmış ben sezeryen istiyordum kilosuda fazla olacağı için o da uygun gördü
Ebruliya aslilayloy beeeeeen🤪 iki hafta önden gidiyor böyle hidrse normal olmaz dedi doktor. Napayım bilemedim. 3. Hamileliğim diğerleri normal olduydu. Belki çatım 4 kg da kaldırır bilmiyorum daha kontrol etmediler. Sezeryandan çok korkuyorum😁
Melike1234- aslilayloy 36 haftalikken 3850 gr ile suni sancı ile doğum yaptım suyum bittiği ve kalp atışı zayıfladığı için doktor gününü bekleseydik 4600 4700 olur mecbur sezaryen yapariz demisti diğer oğlumda 41+6 da suni sancı ile alındı 4250 gr normal doğdu
SutlacimiYedimmiBen Ebruliya 3.doğumsa hiç korkma dogurursun benim ilki 35haftada 2.850 gr dogdu ikinci ise 40. Haftada 4.110 gr doğdu arada 1kg dan fazla fark var. Senin digerleri kac kg doğmuştu?
Prenses34_annesi aslilayloy yani kilolu olup normal doğum ile doğan bebekler de var yeterli o açılma fazla olsun yaaa dombik bebek yerim Allah’ım pofuduk pofuduk çok seviyorum ya çok tatlı oluyolar dombik olunca 🤣🥰
Ebruliya SutlacimiYedimmiBen ilk 40+0 3.500 doğdu. İkincisi 39+3 de 3.650 doğdu. İnşallah doğururum ya da haftasıyla uyumlu olur zamanla
Prenses34_annesi aslilayloy orası da doğru ama olsun ya sağlıklı olsun da inşallah ne güzel işte içine sokarsın pul gibi🥰😂
SutlacimiYedimmiBen aslilayloy ikinci dogumumdu kesi vardı dikiste vardi ama ilk gun hastanede beni zorladi yanma vardi onun disinda cok guzeldi hemen toparlandim sukurler olsun
KorkuluAnne 36+5 haftalıkken 3280 kg dedi doktor iki buçuk haftada önden gidiyor inşallah herşeyi normal olur kolay olur dikişsiz rahat bi doğum olur ne ağrı var ne sancı şuan 37+2oldum