Aysenurozs Nazifenur_ 12. Haftada kullanmaya başladım şuan 26 haftalık olmak üzereyim doğuma kadar devam gibi görünüyor
Fatma4506 Nazifenur_ 29.haftada erken dogum tehdidi ile basladim nerdeyse bir ay olacak devam ediyorum. Gunde bir kez 200 luk gece yatmadan iciyorum. Sabahlari beyaz akıntı yapıyor.
1humeyra Ben 11-14 hafta arası rahimde kanama olduğu için kullandım. 16dan 35e kadar da rahim ağzı kısalığı için kullanıcam. 23haftalığız daha çok uzun zaman var ilacı bırakmaya 😀🙂
Nazifenur_ 1humeyra bende yeni kullanmaya başladım 200 mg olunca tedirgin oldum çok şükür düşük tehlikem yok kasık ağrım olduğu için verdi doktorum
2prensesannesiiii Nazifenur_ sersemleştiriyor sadece onun dışında yararı var zararı yok düşük önleyici bi ilaç doğuma yakın erken doğum riski varsa da veriyor drlar erken doğumu önlesin diye
1humeyra Nazifenur_ yan etkisi olmadı bende ama ilaç yüzünden olan bi durum oldu mesela idrara çıkınca ilacın fazlalığı da idrarla atılıyor akıntın biraz daha farklı oluyor doktoruma sordum ama normal olduğunu söyledi enfeksiyona bağlı olarak oluyormuş bu durumlar
Citlembikk Nazifenur_ ben 8. Haftamda kullandım sadece bir hafta onda da kese arkası kanama alanı oluşmuş diye iki gün lekelenmem oldu geçti çok şükür birdaha içmedim
1humeyra Buseceyb evet rahimde kanamam vardı ultrasonda görüntülendi bende fark etmiştim zaten iç çamaşırımda da böyle adetin bitmesi zamanı gibi kanama oluyordu o yüzden kullandık geçti çok şükür