Gnrtkmk Merhaba kızlar bugün ilk kontrolümüz vardı benim ve programa göre bebeğim 5+5 ama bugün doktor 4+6 dedi ve kese göründü sizce hangisini baz almalıyım
Makarnaasigi Gnrtkmk Büyük ihtimal geç döllenmeden dolayı öyle diyordur 8. haftaya kadar yakalıyor zaten☺️
Mrvbnbg2208 Gnrtkmk ilk haftalqr da geriden gelme oluyor bende kafama çok takiyordum neredeyse 8 gün geriden geliyordum 11 haftada özele geçtim orda haftasını yakalamıştı ultrasondan ultrasona da fark ediyor yani
berceste5155 Gnrtkmk geç döllenme olduysa ultrason tarihi baz alınır yani 4+6 günlüksünüz benim kızımda geç döllenmeydi
nursmeric devletle özel arasında makineden makineye bile fark ediyor ama ilk haftalarda genelde gününü yakalayamıyor ilerleyen haftalarda denk gelir demişti doktor dediği gibi de oldu
Gnrtkmk nursmeric evet makine baya fark ediyor ben ilçedeyim ve biliyorum makine çokta iyi değil bakalım iki hafta sonra bir daha gidicez
MadameHappy34 Gnrtkmk doktorun dedigi tarihi baz almalısın canım 7+6 olarak gittiğim de 7+2 olarak belirlemişti sonra ise gününü yakaladı şuan aynı doğru ✅
Zmraemr Gnrtkmk tamamen ölçüme bağlı ilk gittim 6+3 idi 5+3 çıktı.Ozele gittiğimde tam uyumlu çıktı satla.En son devlete gittiğimde 11 haftalık idi ilk ölçtü 10 hafta dedi bir daha olcelim dedi 11 hafta çıktı değişiyor yani cihaza ve Dr ölçümüne gore