sayre Arkadaşlar merhabalar, ben 32,33. haftalarda çalıştım 34+2 tam pazartesiye denk geliyor eğer 34+2 de izne ayrılırsam 32,33,34 haftalar çalışmış mı sayılıyorum yoksa 34. haftayı tamamlamam mı gerekiyor. Aydınlatabilir misiniz? Sağlık çalışanıyım
Mer93 sayre kuruma sorun bizde gün hesabı oluyor kaç gün çalışmışsan o aktarılıyor ama burda gördüm bazısı tam hafta istiyomuş mesela 34-2 ya 2 gün boşa çalışmış gibi 34 ten hesaplanıyor ama siz 34 ü saydırmak istiyosanız çalışmanız lazım tabiki
adennlilith1 sayre burada birisi daha açmış bu başlıktan orada okuduğum kadarıyla 32 olunca izin almak gerekiyormuş yoksa raporlu gündeki ücretin kesintiye uğruyormuş gittiğin için ne kadar zamanlı o kadar iyi yazmışlar
Mdorukk sayre 32+0 da çalışabilir raporu almanız gerekirdi.. hala çalışmak istiyorsanız çalışabilir raporu almalısınız vakit kaybetmeden. İzne ayrılmak istiyorsanız da gün önemli değil istediğin zaman alabilirsin sen 32 ti geçmişin
sayre Mdorukk 32de çalışabilir aldım da merak ettiğim 34+2 de izne ayrıldım diyelim burda 34 hafta komple mi sayılyıor acaba
Eli73987473938626 Gün hesabı tam sayılmıyor tabiki de 10 günse 10 gün 5 günse 5 gün fazla çalıştığınız aktarılıyor bende 32 0 ı bekliyorum ultrasonda göre 3 gün var doktor beklememi söyledi