Baharshin Kızlar bişey sorucaktim bebeğimin kıyafetlerini normal koyucam öyle fakat hastane çıkışını ayrı bıseye koymak istiyorum battaniyesi falan 10lu seti sizce neye koymaliyim birileri kilitli poşet dedi ama ona sigcagini düşünmuyorum siz nasıl yaptınız?
Denizpyraz Baharshin ben battaniyesi hariç kilitli poşete koydum canim. En kucuk boy harçlar var ona koyabilirsin.
Mer93 Baharshin bez bi poşet olabilir yada hurçlar satılıyor onlardan olabilir valiz içi düzenleyici olabilir ben bunlarka uğraşmam diyosanız da battaniyesine bohça yapıp verin direk :)
nursmeric Baharshin ikeanın 2.5lt-5lt büyük kilitli poşetleri var özellikle 5 lt olana battaniye dahil sığar diye düşünüyorum
Mfozturk Baharshin ben küçük hurclardan almayı düşünüyorum. Trendyolda 6 lı bı şekilde 40 küsüre satılıyor. Bavul içi düzenleyici olarak geçiyordu sanırım bı bak istersen cnm. Sonrasında da kullanabilecegin bişey
1erkekkannesiiii Baharshin a101 de şok ta kilitli Buzdolabı poşetleri var onların büyük boyunu orta boyunu aldım onlara koydm canım. Hem düzenli oldu hem toz falan da olmaz üzerine de yazdım nerde ne olduğunu