Edayslm Kızlar 30 haftalık hamileyim kafa ölcüsü 7.90 cıktı ama hani bu büyüme son haftalar duruyormu normal doguma elverisliyim ama kafa büyük olurda sezeryan olurmuyum bilemedim şuan 10 gün önde cıkıyor ölcümlerde
zamaneannesi80 Edayslm ölçü olarak anlamıyorum canım ama benim doktorum hep bpd yi hafta olarak söylüyor normal haftamdan hep önde çıkıyordu yaklaşık ⅚ gün.. en son 37 de gittim fark kapanmıştı şuan 38. Haftadayız doktorum normal demişti bide genetik faktör de etkiliyor benim eşim iri mesela 🤭🤭
Annesininportakali53 Edayslm 30 larva iki hafta öndeydi 34 te haftasiyla uyumlu çıktı şuan 36+3 um haftasiyla uyumlu zaten sezeryani konuşmak için haftan çok erken bebek haftasiyla uyumlu çıkar değişiyor o canim🧡
Edayslm zamaneannesi80 bencede zamanla kapanır diye dusunuyorum fark cunku bu hızda giderse anormal bie ölcü cıkar normal doguma engel olmasından korkuyorum inşallah benimde fark kapanır
zamaneannesi80 Edayslm kapanıyor canım sen yazınca eski usg lerime baktım senin haftalarda benimde yaklaşık 10 gün filanmış.. zaten Allah korusun aksi bi durum olsa dr söylüyor
Edayslm Annesininportakali53 ay ne biliyim canm daha nerden baksan 10 haftam var 10 cm i geçerse diye korktum ikimci gebeliğim ilki normal oldu