denizmanzarasi Kızlar doktoruma magnezyum yazdırdım magvital yazmış ama internette bu ilacın bazı ülkelerde yasaklandığı yazıyor siz hangisini kullanıyorsunuz?
TeoMom denizmanzarasi Ben de uzun süre kullandım bu ilacı doktorum verdi ama sonra değiştirdik şekerden dolayı magosit kullanıyorum şu an
muallimehanimmom5 denizmanzarasi merhaba benim doktorum enorno magnezyum başladı (25. Haftamdayım yeni başladık kramplar cok acılı hal almaya başladı ) o sebeple verdi bakalım bende sadece elenatal 2 ve d vitamini kullanıyordum bu kontrol sonrası kan ilacı magnezyum ve progestan başlandı erken doğum riskim olabilir miş
KeremikoBayky denizmanzarasi NBL nin osteo formulasını kullanıyorum. Magnezyum kalsiyum, kramplarıma karın batmalarıma çok iyi geldi
denizmanzarasi Esayser açıkçası doktorum önermedi ben istedim bazen ağrılarım olduğu için 12.haftama girmek üzereyim
muallimehanimmom5 denizmanzarasi kan değerlerim iyiydi bir anda düşme oldu açıkçası aile hekimimi dinledim düşme olmazsa kullanmayım diye bakalım kullanmaya başladım
milatlas13 benim kramplarım çok fenaydı,gece kram girerdi ertesi gün yürüyemezdim ağrıdan,velbon kullanıyodum o ara,kramplar artınca NORTHLİNE Magnezya yazdı,sabah birini akşam birini içiyorum. çok şükür sıfır krampla geçiriyorum şimdi.
Papatyaa_01 denizmanzarasi magvital suda eritmeli sanırım değil mi? Bana ilk başta aile hekimi yazmıştı ama yarısını anca kullandım çünkü midem bulandı tadından içemedim artık, sonra magosit yazdı, bende nette magvital hakkında iyi şeyler okumadım ama doğru mu yalan mı hiç fikrim yok, belki midemi bulandırmasa içmeye devam ederdim