Senle1 Kızlar 1 ay 6 gün oldu sprail anastezi ile sezeyan oldum fakat dün akşam böyle oldu karnım sarı sıvı ve kan geldi bu ne sizce
Semanurk Senle1 Dr na git açılmış sanki ve sarı akıntı iltihap enfeksiyon yani müdahale etsinler oraya
Beratmomss Senle1 canım acilen git enfeksiyon var dışına akıyor içine de akabilir Allah korusun normal değil
Senle1 Beratmomss smdi de alttan normal adet gbi kanamam başladı acaba adet mi oluyorum yoksa intihapla ilgili mj
Semanurk Senle1 normalde söylemeleri lazım. Yani iç dikiş vardır zaten ama dış yapıştırma. Belki işlemi yapabilir basit bişeyse
Esr000 Senle1 doktorum bana 10 gün boyunca yapmamı söyledi onun için sordum size de söylemesi gerekirdi
myangelson Semanurk benim de temizliğe gerek duyulmadı pansuman gerekmiyor sadece nemli tutma o kadar dediler belki bu arkadaşın da öyledir
Bjkkl Senle1 estetik dikiş mi yaptırdınız acaba? Bir de bu kadar geniş kesmiyorlar diye biliyordum ben yanlış mı biliyorum geçmiş olsun
Serife_ee Bjkkl resimden büyük gözüküyordur bence de küçük oluyor dikiş yeri bende sezeryanla doğum yaptım
myangelson Senle1 enfeksiyon kapmış gibi duruyor benim dikişin azcik kenarından kanlı sivi akıyordu da doktorum bı baktır demişti baktırdım bir sıkıntı yoktu kabuk tutmada sıkıntı olmuş sadece bı doktora git canım
Senle1 myangelson dün aile hekimine gittim sağlık ocağına krem ve antibiyotik yazdi baktı intaap var enfeksiyon kapmış dedi bunları kullan gecmezse ameliyat yapan doktora git dedi