Gnes1 Merhaba Bursa’da çekirge doruk hastanesine kimle gidiyor hiç Doğum ücretiyle ilgili görüştünüz mü
Elifbts Gnes1 aman kardeşim uzak durun cebinizden paranızı alana kadar çok iyi herşey doktorum suhendan hnmdi doğumu 9nda yaptım. 1 ay rapor istedim yapamam edememlere başladı vallahi en güzeli şehir hastahanesi o kadar para saçmaya hiç gerekbyok inain
Kmelikem1 Aysegnydn ne zaman doğum acaba fiyatı ne zaman aldinjz. Ocak sonrası için fiyatın değişeceğini ve sabitleme yapmadıklarını söylediler malesef
Aysegnydn Kmelikem1 Bir ay önce konuştum 5500₺ dediler konuştuğum ve o hastaneye muayeneye gittiğim için yani anlaşmış olduğum için fiyat yükseltmediler. Doğum iki hafta içinde olacak inşaAllah 🥰
Kmelikem1 Aysegnydn yakın zamanda diyedir. Ocaga kadar olsa doğum tolere edebiliriz fakat artık sabitleme yapılmıyor dediler dün gorustugumde .
Arzuuu- Ben 5 gün önce doğum yaptım Fatoş hanımın hastayım 6000 lira ödedik herhangi bi indirim veya hicbisey yapilmiyo ve size tercihim asla o hastaneyi tercih etmeyin yıldırım şube ordan bin kat daha iyi
Melodii13 Arzuuu- çalışanları mı kötü bnde dogumu çekirge doruk ya yapacaktm doktorm o hastanede değil özel muayenehane de
Arzuuu- Melodii13 siz doğum yapıp ücretinizi ödeyene kadar el üstünde tutuluyosunuz hanımefendiler beyefendiler ikramliklar vs. Benim bebeğim şuan yoğun bakımda yatiyo 5 gundur yasamadigim sıkıntı kalmadı şimdi kimse ilgilenmiyo şikayet üstüne şikayet etmeme ragmen
Arzuuu- __Gulcin89__ mükemmel bı insan ona asla kötü bi şey söyleyemem çok ilgili güler yüzlü bı doktor doğru bı tercih yapmışsınız
emotion2015 Çekirge doruk’a gidiyorum Ayşenur Kaya doktorum. Şuan çok memnunum fakat hastane aşırı boğucu ruhum daralıyor oraya girince🥴 yıldırım doruk çok daha iyi gibime geliyor.