Erturkbra Ozlmalbayrak siz kaç haftalıksınız bende bu akşam bekliycem 6 cm de sezeryan dediler olmazsa imza verip çıkıcam bende
Erturkbra Ozlmalbayrak 30 iyi yine şükür benim daha 25 olcaz iki güne. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Erturkbra Meryemcansever doğum ettim sezeryan yeni kendime geliyorum nolursunuz bebeğime dua edin yaşasın daha çok küçük 🥺
Erturkbra Aslhn-06 benim sancılarım var buna da şükür bebek yoğun bakımda çok küçük 650 gram sütüm yok haftam erken olduğu için yaşamadı %50 ihtimal tabii Allah’ım bilir en iyisini dua edin sizlerde Allah razı olsun hepinizden
Erturkbra Meryemcansever ben toparlanırım da bebek sütüm yok beslenemiyor serumla besliyorlar kan alındı sonuçlar yarın çıkacak ona göre bi şey derler artık
benimkucukmucizem Erturkbra benim rahim agzinda kısalmam vardi serklaj yapmadılar ama pesser taktılar ama genede 2 3 hafta tuttu sonra 24 hafta 4 günlük ikizlerimi doğurdum bi sor istersen pesseri canim rabbim tam gununde sag salim almayı nasip etsin kucağına
Erturkbra benimkucukmucizem bende aynı 24+4 ile doğuma alımdım işte dün gece doğdu 650 gram ikizleriniz nasıl