Kızlar şuanda ihtiyacım olan tek şey duâ, herşeyi sorabılırsınız hepsini cevaplayacağım vakitli bir zamanda.
Evvelsi gün hastaneye geldim ağrım var karnım sert diye. Nst çekildi tüm kontroller yapıldı. Ciğer geliştirici bir doz vuruldum. İkinci dozu bebeklere direk vereceklermiş öyle dendi..
Tek kese yumurta ikizi arada ince bir zar vardı kızlarımda. Tek plasenta. Büyük olan kızım Hazalı kız kardeşi masal sıkıştırmış karnımda, kalp atımlaarı yavaşlamış hazalımın. Suyu azalmıştı ve benim sancılarım durmuyordu. En sağğlıklısı almak dedi doktor. Yurt dışındayım bu arada.
Spinal belden oldum iyiki belden olmuşum hiç acımadı. Tüm çekiştirmeleri hissettim ama kızlarım için değer çünkü diğer küveze gideceklerdi ve. Benim onları ameliyathanede görmem için güçlü durmak zorundaydım.
2020 de oğlumu kucağıma aldığımda türkiyedeydim doktor genel anestezi yapıcaz senin belin uygun değil demişti genel olmuştum ve bence genel olmak daha zor ayılma süreci toparlanma vs.
Burdaki doktor her kadın her şeye uygundur denemekte fayda var en büyük artık bebeklerini hemen ggörmen olur dedi. Belden vurdu iğneyi hiç hissetmedim ılık ılık uyuştum ve yatırdılar.
Sondamı uyuşukluk sonrası takılmasını istedim öylede oldu. İlk kesilen dikiş yerinden kesildim kızım haazal çıktı 3 saniye gösterdiler hemen küvez odasına alındı 975 gram doğdu miniğim kalp atımı hemen düzeldi tam zamnında müdahale dedi doktorum. 1 dakika sonra 960 gram ağırlığında olan kızım masal çıktı malesef masal hanım bu olayları yaşatan o değilmiş gibi karnımın en üst tarafındaydı bu yüzden dikişim eski dikişimden bir tık büyük oldu, olsun değer kızlarıma vücüdümün yarım olması:)
Hep uyanıktım arada midem bulandı fısfıs sıktılar ağzıma başım hiçççç ağrımadı ne önce ne sonra. Belimde şuanlık hiç ağrı yok. Gözetim odasnda uyuşukluğum geçtiği an ağrı kesici yapıldı. Odama geldim kızlaarımın fotoğraflarını getirdiler. Akşama doğru yürümeye başladım yanlarına gittim mis gibi uyuyorlar. Sütümü sağdım çok az da gelse şuanlık horrtumla besleniyolar. Şuanlık aklıma gelenler bunlar.
Erken doğum yapan bana moral olmak isteyen ne olur yazın da okuyayım. Kızlarım için dimdik durmak zorundayım ve arkamda bekleyen 2 buçul yaşındaki oğlum için. Tek ihtiyacım dua ve bolca moral🙏🏻