Heyhey3838 kadr3 vallahı benm ikinci gebeligim 6 yasında kızım var cok cok heycanlıyım ilk hamılelıgım gıbı sankı bnde 14+6 tıyım bekledım ama dayanamıyorum yarın gidecegim vallahı 😂 ne olursa olsun
Zumra-betul Heyhey3838 Benmde ikinci gebeliğim şuan 14+5 im bende cinsiyet i merak ediyorum hafta ya inşallah ogrenrim randevu aldm
Gokceeeee Betulakarr Kız annesiyim en net 18.haftada öğrendik doktorum yine de her gittiğimde cinsiyeti kontrol ediyor bir değişiklik olmasın diye şuan 35+2 deyiz değişmedi 😊
elifcicek_07 9+5 te öğrendik ama genetik test sonucu öğrendik biz forumda herkes en net 16. Hafta da diyor
Merve2307 Hafta öğrendim🥹 erkek hissediyordum ama kız istiyordum. Kız olduğunu duyunca çok duygulandım inanamadım 20. Haftaya kadar sürekli sordum kız mı emin miyiz 😂
ZeynepNilDuran Betulakarr öncelikle sağlıklı bir hamileliğiniz olsun. 16. Haftada netleşiyor ama erkekse 12. Hafta da söylüyorlar. Benim kesinleşmesi 21. Haftayı bulmuştu. Tamamen bebeğin keyfine ve vereceği açıya bağlı ☺️
Ummu_gulsevinc Sevinceliyeva05 benimde 10 haftalıkken 160 atıyordu doktora dedim hocam bu kız kesin nereden biliyorsun dedi kalp atışları 140 in üzerindeyse kız olma ihtimali yüksek oluyormuş öyle duymuştum dedi doktorum şaşırdı ilk defa duydum böyle bir şey sonuç kız çıktı 🥰
ikiprensesannesi06 Betulakarr Merhaba cinsiyetini 19 haftalık Ken ogrenmiştim şimdi 26+1 haftaligim sağlıcakla bebislerimizi alalım inşallah🤗