Gmznr2909 Betulakarr bqzi doktorlar 12 13 hafta da söylüyor ama bu bebeğin göstermesine de bağlı oğlum da 21 haftalık öğrendik bakalım ikinci ne zaman gösterir
Bus34 rumeeysaa merhaba canım kan tahlil sonucundan anliyormusun acaba profilmde sonucum varda korktum bir cok ünlem gorunce acikcasi bakabilirmsin lutfen anliyorisen
123bebegim Gnt38 ya bende 10 haftalığım haftaya gidicem inşallah güzel haber alırım sağlık olsun öncesi ama eşim erkek çocuğa baya kaptırmış kendini rabbim gönlümüze göre versin
Dimplebubu 123bebegim alyansı yüzüğe geçirip karnına tutuyorsun yuvarlak dönerse kız , düz gidip gelirse erkek . Ben inanmamıştım ama , hamile olanın karnında dönüyor olmayan da duruyor 🤣
GzdeAksylu Betulakarr biz tam 10. Haftada öğrenmiştik. Çünkü nipt testi yaptırmıştık onun yanında cinsiyeti de öğrenmiştik %99 kesin sonuç veriyor
ikizlerin_annesii Betulakarr valla ben haftasını hatırlamıyorum 12 den sonraydı ama benim kızlar hiç göstermedi. Eni sonu doktora sordum hiç mi belli değil cinsiyetleri diye kemik yapısına bakarak söylemişti
Likayolcusu Sevinceliyeva05 yalan ya o benim kızımın da o kadar yavaştı ki herkez erkek dedi göbeğimin şekline erkek dediler kese şekline erkek dediler ama boş dediler kzıım oldu 😂😂🥹
Heyhey3838 Zumra-betul aynıyız hemen hemen ben yarın gıdecegim pazar günü partı yapacagım söylerım ıns sızde ☺️
Zumra-betul Heyhey3838 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Gönlünüze göre hayırlısı olsun inşallah. Haberi beklerim inşallah bende 15 inde öğrenecem. Tabi kendini gösterir de☺️
nidadru @ @Betulakarr Merhaba 12. Haftada %90 erkek dedi fakat 16. Haftada kız olduğunu söyledi prensesimizi bekliyoruz💕