Deniz33 canparcam72 askim bende o sebele doktora gittim yatis verdi erken gebelikten bir gorun derim acile
Sbhdr canparcam72 bende 34+6 dayım. Sanki doğuracak gibi hissediyorum. Belim bacaklarım ağrıyor. Vajınadan cıkacakmış gibi geliyor. Kızımda böyle olmamıştı hiç. Haftaya kontrolum var onu bekliyorum
Srplhrgl canparcam72 aynı durum bendede var sanki göğüs aramı ve göbek deliğimi deşecek ara ara vajinamada baskı yapıyor bazen topallıyorum o derece
DefCan01 canparcam72 30+5 oldum 4 gündür bendede var elimle oksadigim zaman rahatlıyor ama bıraktığım an karnım taş oluyor resmen 11 inde randevum var soracağım doktora korkutuyor beni. Herkes te pozisyon alıyor diyo çok anlamadim ilk hamilelik bir de
kaderbylozturk Demeyin oyle bende 35 benımde habire sertlesıyor tas gibi sankı poposunu havaya kaldırıyormus gibi tek taraf da oluyor cok umursamadım dogum yaklasıyor dıye
Sbhdr canparcam72 benim 2. Şimdi de oğlum olacak. Ama kızım minyondu. Zayıf doğdu. Oğlana tombik dedi kemik yapısı falan içime sığmıyor sanki.Ama bu haftalarda normal diyor dr. Dinlenince geçiyor benimki. Esktra doğum belirtiside yok
Bebetooooooooooo Benim de sertleşiyor ama elini koyunca gevşetiyor kendini 😊 ağrım sancım yok o yüzden gitme gereği duymadım 36 haftayız