bsra-25 Sultan_gunes47 sanırım en çok ben aldım. 🤦 55 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum. 34 haftalık olduk ve 13 kilo aldım sanırım bir kaç kilo daha alırım
sznadr Sultan_gunes47 39 hafta 51 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum🙈Vericez artık yapçak bişey yok çokta takmıyorum artık😅😅
efeninannesiii_ bsra-25 aynı kiloda hamile kalmışız ve bende doyumsuzca yiyorum acaba özür dileyerek sormak istiyorum çatlağınız oldu mu 😔 benim en korktuğum şey 😢
Sultan_gunes47 Valla bu kilolar gidermi gitmezmi bilmiyorum ilk hamileliğim hiç kilolu olmamıştım daha önce 🤦🏻♀️
Fatosumum 18 haftalık hamileyim 2. Çocuğum 73le hamile kaldım şu anda 70 kiloyum 😂😂😂😂 hamile olmasam daha zor kilo verirdim herhalde herkes çok zayıflamışsın diyo bugün aile hekimine gittim hala hamilemisin çocuk nerde diyo 😂
Ebrar_65 Sultan_gunes47 bulantı ve kusma devam ediyor canım benim bide saat 7 den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum meyve yiyorum o saate yada bir kase yoğurt yiyorum bel fıtığım var doktor fazla kilo almamam lazım dedi bende dikkat ediyorum canım
Gizemgksnmz Sultan_gunes47 15. Haftadayız 60 ile hamile kaldım 58 kiloyum şuanda ama bulantım çoktu ve hep kustum önce kilo verdim yeni yeni almaya başlıyorum