Ysmn99 36 + 2 haftalık gebeyim . İç çamaşırm sürekli ıslanıyor idrar mi şu mu bilmiyorum. İlk gebeligim yaşayan var mi
Ebru_cekin06 Ysmn99 35 haftalim benimde durum ayni akinti var beyaz ama ayrica bazen islakta oluyor akıntı normal zaten
yaasemin Ysmn99 bende öyle bi sorun yok şimdilik hareket çok ediyorsanız nemleniyor olabilir içiniz rahat etsin istiyorsanız bi doktorunuza danışın
Sevda87 Ysmn99 bende 36+ 2 haftalığım bende de şiddetli akıntı var bazende su gibi ıslanıyo ama suyum iyi dedi doktor bende korkuyodum suyumu geliyo acaba diye bazen şeffaf akıntı gelebilir dedi bence sende bi doktora görün sıkıntını anlat canım
mmerve26 Benimde sürekli ıslanıyor bizde 36+5 iz ama benim akıntılarım fazlalaştı ondan sebep sanırım eczanelerde onun için test tarzı bişey satılıyormuş onlardan alıp onlarla kontrol edebilirsin şahsen bende alcam
cimcimemmmm mmerve26 bende yarin 36 oluyorum insalah . Onlari dusundum ismini bilen var mi kuzum alıp bi deniyim ya. Akıntıyla birlikte su olduğu icn ayırt edemedim. Bi kac defa idrarımı tutup biraktim tutabiliyorum hala
mervedemiray Su dediğimiz şey biraz sümüksü bir yapı eğer o tarz ise suyun gelmiştir ama sadece iç çamaşırını ıslatıyorsa bacaklarından falan akmıyosa suyun değildir korkma☺️
Tubacngl Ysmn99 36 haftalığım bendede bu aralar çok sık ıslaklık ve beyaz akıntı oluyo beyaz akıntıyı doktora söyledim normal dedi bide 2 gündür soğuk algınlığı var üst üste hapşırınca çok az altıma kaçırdım bi kaç kere
kaderbylozturk Tubacngl senın gec baslamıs ben 7. Aydan beri kaçırıyorum buaralar birde mide bulantısı mide yanması kusma eklendı öğürdükçe alttan gidiyor tutamıyorumda 😫😫😫
Tubacngl kaderbylozturk Allah yardımcımız olsun mide bulantısı bende de oluyo bazen bişeyler yiyip bastırmaya çalışıyorum mide yanması içinde geç saatte asitli yağlı şeyler falan yememeye çalış ben öyle yapıyorum bebişin cinsiyeti ne
enesayazmoom kaderbylozturk ayni durumu yaşıyoruz 😁😆 evde adım çisli ye çıktı kızım bile 5.5 yaşında dalga geçiyor benimle anne sen sürekli altına kaçırıyorsun ya sana da bez alalım diyor
mmerve26 cimcimemmmm valla ismini bilmiyorum ki kuzum eczanelerde satılıyormuş bende daha almadım ama bugün yarın sorar alırım
aleynakt Doktorum bebek büyüdüğü için artık baskı yapıyor çok normal demişti. İlk gebeliğimde de oldu. Bu son gebeliğimde yaşıyorum
kaderbylozturk enesayazmoom eşimde yinemi işedin diyo 😓 çaktırmamaya calısıyorum m o sıcaklık gelınce yüzümden anlasılıyor 😀
Baymehal Ysmn99 enfeksiyon varsa enfeksiyondur canım kokusuz da olabiliyor bende öyle oluyor du ped kullanıyordum
Arife2736 Ysmn99 bu haftalarda oluyor canım korkulacak bişi değil ama aklında kalmasın dersen bı doktora git tahlil falan yapar