Hilal-95 fatmaa37demi5 kişiye göre değişiyor sanırım ben 40 çıktıkdan 6 ay sonra oldum ama bana olablırsın demıslerdı
3prens1prensesmom fatmaa37demi5 iki dogumumdan sonrada 40 cikti 41.gun leke geldi 2 gun surdu diger ay normal adetim gelmisti:)
RehoGelin fatmaa37demi5 40ımın 40ında da üstümü gördüm tam bitti temizlendim derken adet günümde hiç olmamışım gibi yine kanama gördüm. Ve gebeliğin ilk 4 ayında da adet görmüştüm 😐
fatmaa37demi5 Hilal-95 dogum yapalı bugün 41 gün oldu. Kasiklarim da adet olacakmış gibi bir ağrı var aslında bunlar diğer günlerde de oldu nadir ama bir şey olmadı
Hilal-95 fatmaa37demi5 olmayabılırsın benımde adet günümde ağrım oluyordu ama olmamıstım tam 6. Ayda oldum ben
fatmaa37demi5 Hilal-95 evet bende öyle düşünüyorum bakalım bekliyorum canım. 9 ay adet olmamak güzeldi biraz daha devam etsin bencede 😅
Hilal-95 fatmaa37demi5 bencede güzel ama ben adet oldukdan snra dhaa kolay zayıfladım🤣 hemen gitti yani şuan günü bazen emzirdiğim için değişiyor ama her ay oluyorm
3babymom fatmaa37demi5 ilk çocuğumda 40 çıktı 50 günlük olduğunda ben regl oldum ikincide 56 günde oldum şuan 54 günlük bebeğim var daha olmadım bilmiyorum merakla heyecanla bekliyorm 😂😂😂
3babymom fatmaa37demi5 hiç belli olmuyor kimisi hemen oluyo kimi de 6 ay 1 yıl ⅗ ay sonra oluyor herkesin bünyesi farklı
Melson20 fatmaa37demi5 Ben 40ci gun regl oldum 🤦🏻♀️ Boyle bi kac ay olmam diye umuyordum. Kanamam 2ci hafta durmustu. 40ci gune kadar kanama olmadi, tam 40ci gun regl basladi 😅