berosunannesii ben hemşireye ilk başta alt üst takım yerine tulum vermek istiyorum üsür mü içine zıbın var aynı mantık aslında ama ⁉️
marnus berosunannesii ben de başlık açtım bunun için:) tulum mu alt üst takım mı versem içine kısa kol body mi koysam diye. Sanırım tulum ve içine kısa kollu çıtçıtlı body vercem ben
berosunannesii marnus evet dimi ben de öyle vermek istiyorum sizin tulum patikli mi yani çorap verecek misiniz ayrıca
Ezonunannesi16 ya bende uzun kollu çıtçıtlı body ve patikli alt vermeyi düşünüyorum ama yeterli olur mu acaba zaten battaniyeys sarıp getiriyolar üşümez herhalde öyle
berosunannesii Ezonunannesi16 ben de üsümez diye düşünüyorum ama benim hastane cıkısında hem alt üst takım var hem tulum işte ama önce tulum giysin dedim daha tatlı cıkar fotolarda 😍
Ezonunannesi16 berosunannesii ben isimli hastane çıkışını odaya geldikten sonra giydirmeyi düşünüyorum ya fotoğraf çekiminde filan değiştiririm isimli tulumunu giydiririm diye düşündüm. hemşireye normal bı uzun kollu bı de patikli alt vericem sonra odada istediğimi giydiririm
marnus berosunannesii evet. Bebek ilk doğduğunda çok sarmalıyorlarmış. Burdan öyle okudum. İçine giydirmek içinde çorap , çıtçıtlı body hazırla sende
berosunannesii marnus öyle yapayım peki şu çıtçıtlı zıbın haricinde iç zıbın oluyor ya ince değişik bir sey ondan da koyacakmısın