MucizemE 8+3 ncü haftamdayım şiddetli mide bulantılarım oluyor yemek yiyemiyorum doktorum dramamine mide bulantısını önleyen ilaç verdi bu ilacı kullanan var mı?
aasenamerve MucizemE ben kullandım ilk bikaç gün etki etmedi daha sonra etki etmeye başladı. Yalnız 16. Haftadan sonra kullanmaya başlamıştım
sebos MucizemE ben kullanıyorum kesiyo bulantıyı tekrar tekrar alıcam inşallah yoksa bulantıdan gidecem
Meru MucizemE bende kullandım ama hiç bir etkisini goremedım ben cok agır yasadım mide bulantısını ama 1 hafta crktım ac fiil aç ondan sonra gectı sükür sabahları oluyor ama cok degıl sukur suan 12+3deyız
MucizemE aasenamerve benim erken başladı 7 nci haftamdan beri kullanıyorum fazla uyku yapıyor sana da yapıyor muydu
MucizemE MerveDmn sabah akşam alıyorum ben onu almazsan hiç birşey yiyemiyorum evet fazla uyku yapıyor
Bsrauc Şu an kullanıyorum ,doktorum sabah öğle akşam iç dedi fakat çok uyku yaptığı için sadece sabah içiyorum , biraz geçiriyor bulantıyı
MucizemE Bsrauc anladım ben sabah akşam alıyorum eğer almazsam yemek yiyemiyorum sen kaçıncı haftandasın peki
aasenamerve MucizemE benimde 6. Haftada başladı metpamid vermişti doktor hiç işe yaramadı sonra zofran verdi onu da çok ağır diye kullanmadım sabretmeye çalıştım 16. Haftada hala geçmeyince dramamine verdi 20-21 hafta gibi geçmeye başladı. Ben genel olarak gündüzleri uyuyorum gebelik boyu ondan extra uyku farketmedim.
Bsrauc MucizemE 10+2 deyim ben .Günde bir tane yetiyor bana ama bugün hiç almadım nasıl olacam acaba diye maalesef bu saate kadar bir şey yiyemedim ,yediğim de çıktı ztn .
Ilkheyecan Bn 10+5teyim. Canım Bende sabah akşam kullanıyorum bana baya iyi geldi istifra ediyordum durdurdu ama bayaaa uyku yapıyo 😏