rabiaaaylcn Merhaba arkadaşlar Ankara koru hastanesinde kontrolümü ve doğumumu yapmayı düşünüyorum aranızda giden ve memnun kalan var mı şimdiden teşekkürler 😊
Mersss06 rabiaaaylcn canım bir arkadaşımın eşi orada doğum yapmıştı memnundu ama ben güvende yapacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bir de geçenlerde sigortacım söylemişti eğer özelde yapacaksanız tobb , memorial, güvende yapın ekipman konusunda aksilik olursa o hastaneler daha iyi riske atmayın diye ne derece doğru bilmiyorum 🤷🏽♀️
2022bebeki rabiaaaylcn Ben de Koru da yapacağım doğumumu önceliğim yoğun bakım ünitesinin kaçıncı basamaklı oluşuydu 3. Basamak korunun ve bu yüzden tercih ettim. Memorial sonrasında da Güven,tobb geliyor zaten her ihtimali düşünmemiz gerekiyor doğumda oluşacak komplikasyonlar için 🤗
fatiss Mersss06 tobb un yenidogan yogun bakim unitesi cok iyi diye duydum . Riskli gebeler genelde orayi tercih ediyormus
rabiaaaylcn fatiss herhangi bir konuda suan gittim devlet hastanesinde ki doktor birşey söylemedi ama değerlendireceğim :)
aasenaktas fatiss tobb la ilgili sanırım pandemi kuralları hala devam ediyormuş diye duydum, işte tek refakatçi ile hastaneye giriş yapılıyor başka kimsenin kabuk edilmediğine dair doğru mu bu
2022bebeki rabiaaaylcn Benim doktorum Aşkın Evren ve Güler ama hastane doktorundan değil. Anlasmasi var arkadaşım riskli gebelik uzmanına gidiyordu Korudaki ismini hatirlayamadm🤗
aasenaktas Koru hastanesine görüşmek için gittim içim hiç ısınmadı açıkçası, doğum yapan bi arkadaşımda pek memnun kalmamıştı bu yüzden memorial e gidiyorum, ulaşım açısından hem daha iyi hem de güven duygusunu sonuna kadar hissettiğim bi hastane oldu
2022bebeki rabiaaaylcn Haziran ayında aldik paketi biz ama şu an zam gelmiş demişti burdaki arkadaşlar. İstersneiz kliniği arayip detaylı bilgi alabilirsiniz Simge ya da Kübra hanimdan yanlis yönlendirmek istemem:)