Kardelen_espark Selinms 18 hafta. 16 kilo toplam 🤣 ama sorun bende biliyorum ilk gebeligimdede 32 kilo aldım boğazımı tutmayı bilmiyorum 🤷♀️
Dilara556 Selinms 29 . Haftadayım 57 ile hamile kaldım 67 kiloyum 😂10 kilo almışım şimdiden doğuma kadar daha çok alacak gibiyim inşallah alındığı kadar kolay verilir kilo
Kubramtl 12.haftadayım 1 kilo aldım sadece oda çok mide bulantısındam heralde alamıyorum sürekli midem bulandığı için
Angelprenses Selinms 34+1deyiz sadece 1kilo aldım,herşeyi yiyip iciyorum ben degil bebiş kilo alıyor.
Selinms Angelprenses gercekten mi cok sasirdim siz ve doktorunuz daha iyi bilir tabiki mutlaka konusmussunuzdur 1 kilo almanizi nasil gordu😊
cerenveminigi Angelprenses Angelprenses nasıl başardın bunu bize de anlatir misin diyetisyenle mi calistin
Adamiranin__annesi 35 hafta - 2 kilo… Şu mide yanması beni öldürüyor gaviscon yazdırdım şimdi bile midem fena
nur3428 Adamiranin__annesi bende aynı durumdayım :( gavisconda bazen fayda etmiyor sakız çiğnemek rahatlatıyor bir tek sevmediğim halde kullanıyorum
Angelprenses Selinms doktorum daha iyi ve daha sağlıklı dedi böyle canmz zaten kilolu oldugum icin bide yedigim halde almadim elimde olan bisey degil😊 😊