Nazli-61 Haftamda başlayıp 14. Haftamda biten bulantılar son günlerde yine başladı bunu yaşayan var mı 😥
gizem3435 Nazli-61 inanır mısınız aynı postu açmayı bugün düşündüm. 18+3 haftalığım iki gündür mide bulantısından çekmediğim kalmadı. Hamileliğimin başından beri ara ara oluyordu ama hiç bu kadar zorlamamıştı😢 ilaç da alıyorum fayda etmiyor uyku bile uyuyamıyorum.. nasıl geçer ne yapmak gerekir hiç bilmiyorum ama böyle giderse bı acile giderim. Size de çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi..
beyzzsenturkk Melistkr2 29 haftalığız 2 gündür yogun sekilde yasıyorum normalde 20. haftadan öncr kesilmişti bu haftalarda daha da zor bulantılara mide yanmaları da eslik ediyor cocuk büyüdükçe bogazım tahris olmus durumda
Nazli-61 Melistkr2 ya Cidden mi bende sevinmiştim bitti o dert diye bide kusamıyorum afedersin çok bulanıyor sadece o daha kötü 😥😥
Melistkr2 beyzzsenturkk benim de öyle canım çoooook fazla mide yanmam oluyor artık ilaçla da geçmiyor süt sürekli içmeye çalışıyorum anlık iyi geliyor hem bulantı hem yanma çok kötü
Melistkr2 Nazli-61 benim de hep acı su geliyor vallah bende bitti diye sevindim ama yine başladı ve mide yanmam çok fazla
Nazli-61 gizem3435 evet yaa hiç böyle olur diye düşünmemiştim bulantı hapı var doktorunuza ondan yazdırın belki rahatlarsınız benim vardı bulantılar bitince bende almadım daha ama sanırım almam gerek 😬
Betul_1 Aman şimdi daha kötü oldum 12 haftadayım aşırı derecede bulantı kusma başladı büyüdükçe artırıyor mu anlamadım valla depresyona girdim bu kusma bulantı beni hayattan soğuttu sizleri de duyunca umudum kalmadı artık 😔😔 Allah hepimize şifa versin
gizem3435 Nazli-61 ilaç da fayda etmiyor ki aldığım anda istifar ediyorum ilaç da gidiyor🤦♀️ umarım geçer bir an önce
Cdem21 Nazli-61 20.haftalarda hafiflemişti ama ilaç kullanmadan duramıyordum şimdi daha da arttı aynı ilk başlardaki gibi
Yagmurrr98 Nazli-61 6.haftada başlayan yoğun kusmalarm 26.haftada geri döndü bende anlamadım kesilmişti 18.haftamda
2Mozilla Nazli-61 erkekmi bebeğin benimde çünkü 19 dan sonra çok fena bulantılarım ve kusmalarim başladı halada bulanır. Midem 25+1 haftaligim sürekli bulantı halinde
Gulsen4224 Nazli-61 hamilelikte ne olacağı belli olmuyorki canım bi baktın kesiliyor bi baktın hadi sar baştan başlıyor herkesin farklı işte rabbim kolaylık versin 🌺
Nazli-61 Gulsen4224 amin inşAllah canım valla öyleymiş bi umut sevinmiştim bitti o sıkıntı diye ama yok ne yapalım canı sağolsun bebişlerin onlar iyi olsun yeter 🤗🙏🏻