minikmucizemmmmmm Hll24 transferden 1 hafta önce baktırdığımda 14 mmdi. Transfere kadar ilaçlara devam ettim daha da kalınlaşmıştır diye düşünüyorum estrofem kalınlaştırıyor baya😊
Hll24 minikmucizemmmmmm benimde 10 mm di cumartesğ transferim istemsiz kilo alıyorum moralimi bozuyor , ve tramsfer esnasında spekulum acıtıyor mu ?
Altuns 9-11 milim olması isteniyor ama benim yumurta toplama aşamasında bile ilaçlarla 7 olmuştu. Berbat bi durum.
Zeynepzydn Herkesin tedavisi ve rahim yapısı, ilaçların etkisi farklı oluyor kimseyle kendinizi karşılaştırmayın 🙏 bazen 7 mm transfer olanda var 15 mm de
Paramedik16 Hll24 kilo alınıyor canım illa bi sürü ilaç kullanıyoruz sonuçta hamilelikte dahada çok alınıyor hele ikizse 21 haftalık hamileyim 11 kilo aldım 🤦🏻♀️ hiç acıtmıyor endişen olmasın alttan muayene oluyomuş gibi bi farkı yok içini ferah tut yani
minikmucizemmmmmm Hll24 hayır acıtmıyor sadece çişi tutmak biraz zorluyor 😊 çok rahat ol ordakilerle muhabbet et ben öyle yaptım güle oynaya transfer oldum içimden de hep dua ettim çok şükür tutundu miniğim